- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Figyelem ám, mert az ork társak is dobálják ám magukból a kveszteket! Amiről beszélek, az a harcos egyik küldetése, a kezdő szigeten van két dungeon, ez nem a gromos, hanem a másik. Bár lehet, hogy van még több, egyelőre kettőt találtam
!
15. szintű vagyok egyébként, ezek nem sztorira épülő kvesztek, tehát tolhatod bármikor, még az ominózus városba sem jutottam el, csak úgy nézelődök, felfedezek.wesker24: szépek! Tetszik, hogy egyből rohan rád egy guard, hogy elővetted a fegyókat
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
! Na majd én
!Az a black candle-ös kveszt elgondolkodtatott... ha belegondolok, hogy végig kéne próbálni az alkímiás cuccokat abban a sütőben is, hogy miből mi lesz.. kicsit csavar az alkímia "egyszerűségén"
.Ti megtaláltátok az elején a szavannán azt a skorpiót? Elsőre nekem kimaradt... semmi különös egyébként, bedarálható, csak kicsit meglepett a méret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
!
.