Hirdetés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Figyelem ám, mert az ork társak is dobálják ám magukból a kveszteket! Amiről beszélek, az a harcos egyik küldetése, a kezdő szigeten van két dungeon, ez nem a gromos, hanem a másik. Bár lehet, hogy van még több, egyelőre kettőt találtam
!
15. szintű vagyok egyébként, ezek nem sztorira épülő kvesztek, tehát tolhatod bármikor, még az ominózus városba sem jutottam el, csak úgy nézelődök, felfedezek.wesker24: szépek! Tetszik, hogy egyből rohan rád egy guard, hogy elővetted a fegyókat
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
! Na majd én
!Az a black candle-ös kveszt elgondolkodtatott... ha belegondolok, hogy végig kéne próbálni az alkímiás cuccokat abban a sütőben is, hogy miből mi lesz.. kicsit csavar az alkímia "egyszerűségén"
.Ti megtaláltátok az elején a szavannán azt a skorpiót? Elsőre nekem kimaradt... semmi különös egyébként, bedarálható, csak kicsit meglepett a méret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
!
.