- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Hát ez a Te asztalod, de én is úgy láttam, hogy a staffoknak a missile típusú varázslatoknál nincsen extra hatása. Szóval varázslásnál a szpell ereje számít csak a sebzésnél, a boté nem.
Ki kéne próbálni summonra, aoe-re, miegyébre, hogy okosabbak legyünk.
Az is lehet, hogy a fire staff ereje beleszámít abba az elméleti értékbe, amivel azt számolja, hogy el tudod-e varázsolni az adott szpellt, vagy unstable, és ezért nem.
Az biztos, hogy volt már úgy, hogy egy erős tűz és egy erős levegő amulet volt kirakva quickbarra, és ha átváltottam air szetre, akkor már nem tudtam ellőni a fire spellt. Ez persze lehetett a belepakolt bónuszok miatt is... nem egyértelműen jelenti, hogy számít a cucc.Armor szetbónuszról nem tudok (nem lesz erősebb a karakter attól, hogy egyféle chainmail armorból az azonos tulajdonságokkal rendelkező darabok vannak rajta), csak nem szivárványszínű, és az összerakásuk jó elfoglaltság a hozzám hasonlóknak.
Mágus esetében nem vagyok benne teljesen biztos, de általánosságban az armorokban lévő elemental power az ellenállást jelent. Szóval full fire gúnyában a tűzellenállásod a nagy. És persze kapod a willpower bónuszokat, ami miatt mindig érdemes mindenből a lehető legjobb cuccot használni.
Ennyit tudok egyelőre, majd este próbálgatom én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Fogyjunk le!
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest