- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Felfedező típus vagyok, ahova be lehet jutni, oda be kell, hogy jussak. Fiathalontól tanultam, ő mesterlopó
. Nőknél ez.. hagyjuk...Asszem egy vagy két labirintus van hátra, aztán készen is vannak. (Alg: az egyikből van a kép is a #14-ben, csak akkor még nem tudtam, hogy az az.)
Szóval igen, bejártam a komplett szigetet, bejutottam a zárt Déli Kapu mögé is, így ment tovább a labirintus küldetés, meg láttam a Tower of Fangs-t is. Szerencsére jól le van zárva minden, ahova később küldi kell, szóval eltolni nem lehet semmit. Ebbe a toronyba sem tudtam bejutni. Jegyzeteim szerint 5 dungeon van még a szigeten (Hartmandoron kívül persze), ahova a játék nem enged be, szóval ezek kvesztesek lesznek.
Éreztem én, sőt... tudtam, hogy "nem kéne itt lennem", de hát ez az igazi terhelés a játéknak, hogy mennyit bír elviselni, ha valaki feszegeti a határokat. Egyelőre mondom, meglepően jól tűri, nem akadt össze semmi semmivel, nagy pirospont.
Hatvangól előtt majd nyomok egy statot a komáról... eddig 19 dungeont ír kitakarítottnak karakterlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nőknél ez.. hagyjuk...