Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Karakterem a végére:
40es szint körül végeztem, végig mágus voltam, nem osztottam újra és nem tartalékoltam skill pontot.
Attributes:
Elsőre (Health? Endurance?) alig raktam valamit, a játék elején felesben ment a Willpower-el. Bónuszokkal, tárgyakkal, kövekkel valami 55 lett a végére. Minden más pont Willpower-re ment, ennek két oka van: egyrészt mert ha egy mágust megütnek, az régen rossz (minion block, kite kell) másrészt elég hamar elérhető a mana-pajzs (Diablo2 feeling) ami a sebzést csökkenti és a manára terheli (azt hiszem enchant+time+protection+valamelyik tűz, talán force kell hozzá). Közel 200as Willpower, ezzel közel 30.000 max. manával fejeztem be.Mindenféle missle varázslatokat használtam, szűkebb helyeken megidézett lényekkel blokkoltam magam előtt a terepet, és hátulról osztottam az áldást.
Kedvencek:
- egyértelműen a missle+ricochet+homing+damage első layer, és az enchant+damage második layer vált be, ellenféltől függő változatban. Hatalmas sebzéseket lehet vele elérni, gyakorlatilag minden szörny 1-2 találat után halott. Érdemes kísérletezgetni vele.
- korai szakaszban missle+homing+damage első layer, és area+water vagy fire 2. layer -> becsapódáskor megvakítja az ellent, nagyon erős.
Minion-ok: megidézett szörnyeink borzasztó buták, már-már idegesítő módon gyűlnek mindig körénk, ezzel elállva az utat - gyakran meg kellett várnom míg eltűnnek mert nem tudtam elmenni mellettük. Ráadásul alacsonyabb a prioritásuk mint a saját karakternek, így hiába vannak ott, így is minden ellenség minket fog támadni, simán elfutnak a szörnyeink mellett. Blokkolni jók.
Tervben van egy kicsit kevésbé belekockulós harcos.
Szerk: 3 layeres varázslatokat nem használtam, nem is igazán látom értelmét mit lehetne velük kezdeni (missle+spray és utána summon után lehetne egy harmadik enchant a szörnyek erősítésére, de ezt valamiért nekem nem engedte.)
Altar carrierhez valamiért nem tudtam effect kártyát adni

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- Androidos tablet topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest