Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
lansz
csendes tag
tvnetworkös szerelők a tetőn csinálnak vmit, remélem nem signet lesz belőle
-
lansz
csendes tag
kíváncsi vagyok Szentesen a panelházakhoz milyen tipusú lesz az elérés. Gondolom signet lesz és nem lannet :S
-
lansz
csendes tag
hali!
Most húzták be a házunk a tvnetwork kábelét Szentesen. Most Rubicomos vagyok, de lehet h váltok. Persze csak a jó minőségű! -
lansz
csendes tag
hali! Szentesi emberke vagyok, leírom tvnetwork tapasztalataimat. 1 hónapja folyamatosan szakadozik a net( félnapig nincs net!), pingek az egekben kb 300. Viszont Szegeden tanulok és ott nincs ilyen próbléma. Ping általában 10ms alatt. Remélem csak azért ilyen a net mert növelik.
-
lansz
csendes tag
albérletbe adott egy ilyen internet, pingek mindig 10ms alatt. Az a kérdésem ,h mindenhol ilyen jó vagy csak Szegeden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest