Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Nem reklamáltam csak érdeklődetem hogy igaz-e a hir ma is 3 óránát szakdozott a netem de tűrtem az elmúlt héten 2 szer is volt 1-2 órás net kiesés még sem telefonálgatam rájuk, hanem megvárta mig szépen megcsinálják. Mivel tudom hogy kőtőgetnek be egy csomó új usert meg hát készitik a rendszerűket a viszaállásra igy tudomásol vettem magamban hogy lesznek kisebb nagyobb kiesések és nem problémáztam. A levelemre tőbb mint egy hét múlva válaszotak, amikor minden más témában szinte másnap, valószinűleg ki kellet sakozniuk hogy hogy és miként legyen az átálás. Tehát nálam megértőbb és tűrelmesebb user nem hiszem hogy olyan sok lenne. De ha már egyszer felemrűlt a dolog akkor már csak azért is megérdeklődtem és válaszoltak rá csak eltertott egy idejig. Szóval eddig 3 mailt kűldetem nekik ebből 2 a bekőtésel kapcsolatos mail volt. Tehát egy érdeklődő mailt el lehet kűldeni és megvárni még válaszobak rá az szerintem nem cseszegetés.
[Szerkesztve] -
snemeth
aktív tag
En soha nem vagyok taplo a kulonfele ugyfelszolgalatokkal. Tisztaban vagyok azzal, hogy nem az ott ulo szerencsetlen tehet arrol, hogy valmi nem ugy tortenik/mukodik, ahogy kellene.
A multkor ketszer kellett az Elmu-nek telefonalnom, hogy kuldjek mar ki vegre a szeptemberi fogyasztasrol a szamlat, mert csak nem akar megerkezni. Az elso telefon utan vartunk ket hetet. Nem jott, felhivtam oket ujra es ismet normalisan elmondtam, mi a baj. Megbeszeltuk, megkoszontem a segitseget es kesz.
Mondjuk ennek a csekk temanak most veget vetek, mert bankot valtunk. Otthagyjuk a rablo OTP-t a fenebe es mehet minden beszedessel es atutalassal - ingyen.
Amugy azt figyeltem meg, hogy a rosszindulatu emberek nagy resze nyugdijas. Azt sem tudja mirol beszel, de kozben olyan tusko, mint allat. Legyen az UPC ugyfelszolgalat vagy SZTK.
Na, ennek aztan sok koze volt a Tvnetwork-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ashes of Creation (MMO)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest