Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
sokra nem mész vele... én üzemeltem be
Semmi extra nem volt. PPPoE felhasználónév és jelszó lett benne beállítva, WPA, tűzfal bekapcs, DHCP kikapcs, 1-2 portfoward.
Előtte persze egy firmware frissítés, majd egy teljes reset (írja is a manual , hogy frissítés után reset, viszont a kézikönyvben leírtakkal ellentétben >30 másodpercig kell nyomni a reset gombot!!!)
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #3158 üzenetére
hidd el, van hogy a support tud meg valamit utoljára (ez egy ilyen cég), vagy épp az ügyféltől ...
Lehet egy adott rész leterheltsége megugrott, meghibásodott egy eszköz, a rg. meg még nem vette észre.
Nem védeni akarom őket, de a support az utolsó amit szidni kell, és ezt sokan nem látják be.
Ott a srácok nagyon keményen dolgoznak, és minden szar rajtuk csapódik le, ez ÜF-től is és felülről is. Nem kívánom senkinek!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #3150 üzenetére
Attól még hogy te nem tudsz róla....volt sávszél emelés! és elég suttyomban csinálták. Kb már 2 hónapja így megy. Csak ott emeletek ahol bírta a technika. Nézd meg az új aszf-et, benne van....
A support pedig nem azért van, hogy mindeféle (a userre nem tartozó) infókat osszon meg.Erre azért minden szolgaltató kínosan ügyel!
az hogy nem szakadt le a hálóról megint azt mutatja hogy net fizikailag volt, esetleg álltak a dns-esk vagy ''nagykeresekedő'' gubanc volt. Felesleges ezen polemizálni.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #3147 üzenetére
''Na itt dobtam el az agyam, 2megabit-tel töltögetek (az 1 megás csomagommal), és ők semmit sem tudnak...''
?? Ezzel mi a gond? Ahol birta a technika ott van sávszélesség emelés, ahol nem ott nincs. Nálad bírta, Örülj neki. (És akkor már rég nem 1mbit-es csomagod van)
Semmiféle javítás-karbantartás nem zajlik az ön környékén ami miatt nem lenne önnél net. Modemet látom, pingelhető...
ha modem látszott, egró volt net. Valszeg' a hiba nálad van. Ezzel a support nem tud mit csinálni. És máris nem olyan egyértelmű hogy a tvnetwork miatt fagyott a routered.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
shabbarulez #3101 üzenetére
Nekem mindegy, mert itthon bőven elég az 512-es csomag . Ha ez 2E jön az nagy királyság, de ez túl szép hogy igaz legyen, én minden csomagra tippelek egy +1000Ft-os emelést.
A másik dolog, hogy majd milyen lábrázás lesz itt, hogy persze má u.a a csomag más sávszéllel más áron. (És ez lehet az utca egyik oldalában LAN a másik oldalában meg Mikró, ja merthogy van ilyen!!)
Nézzétek meg hogy 1 éve milyen közfelháborodás volt a Délmagyar idevágó fórumain, hogy hogy lehet az hogy szeged egyik részén bírja a technika a teszem az 1Mb-et a másik végén meg nem, és pedig ő ugyanazt a díjat fizeti mint akinek megy... -
-
Tonyk
veterán
Itt ül velem szemben a szenvedő fél, azt mondja szerinte a router miatt van. Ha kihúzza, akkor egy darabig ok, utána megint szar. Skype simán megy alatta. Onnét gondol a routerra, hogy két géppel használják. 1 asztali (LAN-on), egy laptop (wifin). Mindkét gépen ugyanakkor megy el a böngészés , de skype továbbra is van.
A router egy SMC VBR14G-G -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #3052 üzenetére
''Meg az altalad hasznalt parancsot hozzaveszem a probahoz amint talakozok a problemaval, illetve van meg egy ipconfigos parancs a /flushdns esetleg meg ez is hasznalhatonak tunik.''
A hibe előjött egy kollégámnál! Én sem tudok rájönni mi a gond, de a /flushdns nem segít...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
az smc.com szerint ez egy SMC 7004VBR EU . Semmi v2, v3 . Ha ilyet veszel, akkor első körben :
1. Telefonon: 8888-181 + 729320 Budapest, 888-181 + 729320 vidék,
06 18888181 + 729320 mobil (9:00-17:00; a szolgáltatás kizárólag angol nyelven érhető el)
2. E-mailen: tech_support_ee@smc.com
én a 2-es verziót javaslom (in English of course! Egy Miroslav nevű ürge fog segíteni. Ha megemlíted hogy Tvnetwork, azonnal vágja a dolgot és küldi az új firmware-t.
(a már lerótt köröket elolvashatod ebben a fórumban valahol az elején) -
Tonyk
veterán
válasz
Utilitas #3012 üzenetére
Az a baj, hogy annyira túl van ez a dolog misztifikálva
Nincs ebben semmi cifraság.
A lényeg:
- Ha megy a DHCP a routerben akkor a gépeken a TCP/IP-nél minden automatikusan legyen, és megy is minden. (egy vatta új routerben tuti megy egyébként)
- Ha kikapcsolod a DHCP-t és tegyük fel, hogy a router ip címe: 192.168.2.1, akkor :
1-es gép:
IP:192.168.2.2
alháló: 255.255.255.0
átjáró: 192.168.2.1
DNS: 192.168.2.1
2-es gép:
IP: 192.168.2.3
alháló: 255.255.255.0
átjáró: 192.168.2.1
ennyi. nincs ebben semmi nehéz -
Tonyk
veterán
Lefosom a bokám!!!! Van magyar smc oldal: [link]
Igaz a support már angol nyelven megy -
Tonyk
veterán
ip-k gondolom be vannak állítva?!
XP prof, Home?
Hálózati helyeken jobb gomb - tulajdonságok - Helyi kapcsolat-on jobb gomb - tulajdonságok - Általános fül-ön legyen kipipálva a File és Nyomtatómegosztás (ha nincs telepítsd)
XP Prof esetében, a két gép legyen azonos muknacsoportban (Sajátgépen jobb gomb - tulajdonságok -Számítógépnév fül-ön Módosítás gomb) Home esetében mindkettő már alapból mshome-on van
Tűzfalon engedélyezd a belső hálót
Csináld meg a megosztásokat (mappán drive-on jobb gomb Megosztás és biztonság)
(Egyátalán nem gond ha mindkét gépen van u.a nevű felhasználó, ugyanazzal a jelszóval, de ez nem kötelező)
Ha minden ok: Hálózati helyek - Teljes hálózat - Microsoft hálózat - <Munkacsoport név> - ben ott leszenek a gépek -
Tonyk
veterán
válasz
Unkn0wn #2973 üzenetére
Router:
- PPPoE felhasználónév, jelszó, Service name: üresen hagyva!!!, MTU: 1492
- Tűzfal bekapcs (Discar ping from WAN, stb.)
- UPNP kikapcs
- Én személy szerint a DHCP-t is kikapcsolom.
Hogy mindig legyen net, még akkor is ha nem megy a gép: a PPPoE alatt: Keep Session vagy Always Online vagy Idle Time: 0 (melyik router hogy szereti...)
Gép:
DHCP esetében ip-k automatikuson
DHCP hiányában, amennyiben a router ip-je:192.168.2.1. a gép TCP/IP beállításai:
IP:192.168.2.2
alháló:255.255.255.0
Átjáró: 192.168.2.1
Szoftveres tűzfal megfelelően beállítva
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2951 üzenetére
én meg épp ölre megyek az asszonnyal... én nem figyeletem, sorry
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2949 üzenetére
akkor elbeszélünk egymás mellett. Én a barátom netjéről beszélek az mikrós-pppoe. Mást én nem tudok, csak keresek
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2947 üzenetére
tudom milyen van. ezért mondtam. (bocs de nem értelek) -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2945 üzenetére
Mikros PPPoe
-
Tonyk
veterán
Mondjatok egy olyan wifi routert ami nem bont 15 percenként. Egy brátomnak kéne, tvnetwork vs wifi routerben járatlan vagyok.
(Én szívem szerint SMC-t mondanék?!) -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2920 üzenetére
Részemről is OFF-OFF , de én a hibát a v3-ra értettem, v2 mind tökéletesen megy a mai napig
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #2917 üzenetére
nem, nem azért mondtam, csak hátha tudsz valami új infót.
Szerintem ez(v2) a legstabilabb szériája ennek a típusnak. Van a baráti körben egy rakat v2 és v3 (épp a tvnetwork miatt). a v2-esekkel semmi gond, igazából a v3-al sem, de ezek azért nagyonnéha biza befagyanak, meg vagy 3 úgy jött, hogy 1 hét után vissza az eladóhoz cserére -
-
Tonyk
veterán
válasz
j0nNyKa #2893 üzenetére
Elvegre van agyad.. vagy nincs?
Nekem van!
Mi van, ha nem ingyenes a visszaallas kis csomagra
Háromhavonta ingyenes a csomagváltás lefelé! Felfelé bármikor válthatsz (nem kell aláírni). Amennyiben olyan akció ami aláírással jár, természetesen már más a helyzet!
Megyek is, felhivom a 1289-et, ok egyebkent is hiresek arrol, hogy 1) felveszik a telefont 2)
Látom 18 éves létedre még nem igazán jött meg az agyad! A szád annál inkább!
1. Felveszik a telefont!
Várd ki türelmesen a sorod, Azt gondolod egy országos szolgáltatónál csak te vagy az egyetlen aki telefonál? Lehet vannak előtted 10-en ??!!
2. Segítenek normálisan. Ha paraszt vagy valszeg a túloldalon is úgy állnak a dologhoz... Ott is ember ül, emberi hangon kell velük beszélni. Nekem mindig felveszik a telefont és mindig segítenek... érdekes...
Gondolom mivel szuperokos vagy, rajossz, hogy ilyen kerdesekkel odaallitani mar valamilyen szinten turhoseg.
Ez a dolga az ügyfélszolgálatnak ill. a supportnak. Ezért kapják a fizetést. Nem értem miért gáz kérdezni??
Megyek is, felhivom a 1289-et,
Ezt már régesrég meg kellet volna tenned! Ahelyett hogy itt polemizálsz. Amennyi idő alatt kidurrogtad itt magad már rég tudnád a választ...
Egyébként meg ha nem tetszik a 1289, interneten keresd meg a ÜSZI számát. Gondolom a PTI-s szakod ad elég tudást, hogy ezt megtedd...bár egyetemi képzéssel iq-t nem kap az ember de segítek: 62/999-222
Ezt tuti felveszik, amint meglátják hogy te hívod őket, eldobnak ügyfelet, mindent ami a kezükben van és falják a szavaidat.
...ha már így beszélgetünk...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
j0nNyKa #2887 üzenetére
Hát ha ennyire korlátolt vagy hogy a megkérdezésről neked ez jut eszedbe akkor csináld csak nyugodtan.
Gondoltam van annyi eszed hogy felhívod őket és megkérdezed, hogy van ez meg ez az akció, alá kell-e írni egy évet?!.
Igaz könnyebb fórumozgatni és várni a megoldást órák alatt, mint 2 perc alatt utánajárni az supportnál vagy ÜSZI-n.
Kapise ? :] -
Tonyk
veterán
még a héten vége a jólétnek! ...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #2865 üzenetére
na menjünk át off-ba mert ez már nem ide tartozik.Nem írtam el, de az én olvasatomban a reménykedés még nem követelőzés, türelmetlenség.
Mivel dolgoztam náluk, tudom hogy mennek a dolgok, tudom mekkora munka van minden mögött, és a fikázások jó része nem ott csapódik le ahol kéne hanem teljesen vétlen embereken. Szóval én csak reménykedem/reménykedtem (mivel azt hittem ennyi volt a jólét), de most 2 napja tartósan megvan a dupla. Énnek meg gondolom csak szabad ''örülni''. Egyébként meg csak mondom, hogy a manapság ha van egy-két hét előnyöd a versenytárshoz képest, az igencsak jó dolog. Gondolom ez is közrejátszhat.
(bátor meg azért voltam, mert egy optikai gerinctől kb 20m-re vagyok, és itt tudomásom szerinte bőven de bőven bírja a háló a megemelt sávszélt ;) )
Szóval Részemről OFF! -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #2856 üzenetére
Tehat mi a f*** ez a k****ot nagy turelmetlenseg?!
Drága barátom! Vegyél már vissza egy kicsit!
Ki itt a türmetlen?! Idézz már tőlem egy sor ahol én türelmetlen voltam!
Egyébként most nem az van hogy u.a pénzért van aki csak azt kapja, hogy nem megy a net. Ha megy akkor felével-harmadával, rossz esetben még a garantál 16K-val sem ?!
A miheztartás végett mondom. Ezért van a szerződésben benne a garantált sávszélesség! Lehet neked 54454Mbit-es neted ha a garantált 16K/sec. Azaz, ha megy verni a nyálát valaki le vannak fedve a mindenki által jól ismert : 16K-s dumával. Szóval mondhatja hogy megvolt az emelés, de a garantált sávszélt betartják: már mehet is a GVH a fenébe, mert minden szerződésben vállat dolgot betartottak. -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2840 üzenetére
Ja nálam is vége a duplának.
Abban reménykedtem hogy ők is emelnek. Nálam a melóhelyen Invitele-es net van (sulinet) és decemberben emelnek. Reménykedtem, hogy ők is követeik a tendenciát... -
Tonyk
veterán
Srácok! Történt valami fejlesztés??? Az 512Kbit-es kapcsolatom 1024-es lett. Megkérdeztem haverom a város másik végén: neki is.
-
Tonyk
veterán
[link]
Képek: Az Utolsó 4 kép a lényeg!
nevetségesek
(jajj Fenyő...de nagy hülye vagy) -
Tonyk
veterán
válasz
bandita001 #2763 üzenetére
Ne lustálljunk már ennyire. Egyet kell kattintani a www.tvnetwork.hu-n...
[link]
Általános szolgáltatások:
• előfizetőknek 3 db e-mail cím
• 20 MB Web tárhely a web.tvnetwork.hu/azonosító címen
• 1 domain név ingyenes karbantartása
• SMS értesítési lehetőség -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #2758 üzenetére
Én már nem használom, nincs is fenn ezért, (annó a forgalomkorlátos netem miatt kelett), de én annak idején mindkét gépre feltettem hó végén meg összeadtam a két végeredményt.
Ahoz ugye hogy figyelj több gépet, a ''figyelőnek'' állandóan mennie kell, ergó gazdaságosabb a felteszem mindkettőre történet. De most hogy belegondolok, lehet routerrel nem is megy mivel a router aktív eszköz, azaz nem dobja szét a csomagokat miden lábijára, hanem csak arra amelyiken a célgép csücsül , azaz telepítsd fel minden gépre, hó végé meg add össze a mért MB-okat. (switchel tuti müxik)
''mind2 gep a router kulonbozo portjara van kotve''
máshogy nem is nagyon tudod megoldani, egy lyukba egy utp dugó fér csak bele
ha switch-en keresztül mennek a router egy portjába akkor már tudod figyelni az egyikkel a másikat -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #2390 üzenetére
Komolyan mondom hihetetlen amit az smc supportja csinál!
Olyan értelemben, hogy valóban érdemben foglalkoznak az emberrel. Sokkal több ilyen cég kellene és flottul működne ez a világ.
Már többször kellett a supportjuk fordulnom, nem csak a 7004-ekkel és nem csak tvnetwork ügyben, de nem csalódtam bennük.
Az is tuti hogy én egyelőre nem is vagyok hajlandó más terméket venni, csakis smc-t . Engem megyőztek!
Ez elég tömjénezős lett, de ha ez az igazság -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1725 üzenetére
7004 vbr v2 (751.7501) -hez érdekes módon nincs fenn a jó firmware az ftp-n.
Ami fenn van 1.08-ként az még nem a javított verzió. Nem is értem miért nem rakják fel az újat...
Amennyiben mégis ilyet sikerülne szerezni valakinek, az dobjon meg egy maillel és küldöm.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1635 üzenetére
Igazad van! , de :
Nézd a másik oldalról: Supporton melózol. Mit mondasz az ügyfélnek?: ''Ja igen!, szar a háló, szar amit nyújtunk, túlterhelt a szegmens, stb'' ???!!!!
Ha ilyet mondasz, már azonnal is szedheted a sátorfádat.
Mindegyik szolgáltató ködösít.... axelero: a szerződésen nem az a jelszó szerepelt ami ténylegesen volt. Van hogy 3 napig nincs net.( Tarján - József A. sgt.), stb. Persze náluk gond nincs, minden ok. Szóval ez nem egyedi.Mindegyik szolgáltató nehezen ismeri el ha nála van a gond a cuccal.
Másrészről meg van a nagyon okos user aki mindenhez ért, mindent nagyon jól tud, és a másik oldalon lévő emberke a nagyon buta: ... NEM MEGYA NETEM, TI ROHADÉKOK, stb, és mikor kiderül, hogy a hálókártyába nincs bedugva a utp kábel, majd még az is, hogy azt se tudja melyik a hálókártya, é szerelőt hív, hogy dugja be, mert TI BARMOK, azt se tudjátok elmondani hová kell bedugni.... ahhhhhhh -
Tonyk
veterán
válasz
highlander81 #1632 üzenetére
Az a baj, hogy ha nincs optikai rálátás valamelyik AP -re, akkor ha megszakadnak sem tudják neked a mikrót odatenni, azaz tudják de lóf@szt sem ér. Azt meg te is beláthatod, hogy nem lenne túl vicces egy 20-30m-es vaspóznát emelni a ház tetejére, hogy ne legyen útban fa, épület, stb.
Hidd el ha nem érte meg volna kihelyezni, ki sem mentek volna a srácok, hanem még az üszi-n elhajtottak volna mint a legyet! -
Tonyk
veterán
Innét le tudod tölteni:
[link] -
Tonyk
veterán
ez is visszapattant ...
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1613 üzenetére
most megpróbálom mégegyszer... csak a bin filet... bár lehet hogy csak a gmail szarakodik
-
Tonyk
veterán
Küldeném de nem megy a címedre.... akkor hova?
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1607 üzenetére
Elküldöm én neked, csak aztán össze ne keverd a kettőt! Mert akkor cumi van!
Akkor elküldtem!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1553 üzenetére
nem! mevel lan-on keresztül kapcsolódsz és a névfeloldást a te ''szervered'' végzi. Tehát csak Elsődleges dns, átjáró -t kell állítanod. No meg persze a saját ip-ket.
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1546 üzenetére
Igen ám, de ha a szolgáltató dns-ét adja meg abban a pillanatban támadható, hogy osztja a netet mert így kifelé már több gép fog látszani, mert a névfeloldást az adott gép számára már közvetlenül a dns szerver végzi, nem pedig közvetve!
No, nem mintha amúgy nem lehetne kideríteni, de hát ez mégiscsak egy picit ''kockázatos''
Egyébként menni fog akkor is ha a router ip-jét adja meg.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
hát mivel a dhcp osztja az ip-ket, ezért nyilvánvalóan kell a dhcp csomag. Anélkül csak fix-kel fog tudni ügyködni. bár szerintem felesleges dhcp arra a pár gépre...
-
Tonyk
veterán
figyu!
Hálókártya - Hálókártya: Crossover kábel kell (fordított, crosslink, ki hogy szereti)
Hálókártya - bármi más : Patch . Az hogy router vagy switch egy dolog, melyik gyártó hogyan tervezte meg a routert/switch-et az meg egy másik.
Lesz / van olyan switch / router ami megeszi mindkét kábelezést, van amelyik nem.
Az a legjobb ha. mindehova patch-et raksz (hálókari - bármi más esetben), elrontani sem lehet, (az érpárokat megfordítására gondoltam).
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1533 üzenetére
nem olyan bizots hogy ki kell hagyd a routert.
Van a gép ami végzi a net ''elosztását''. 1 halókarin jön a cucc a tvnetworktől, a másik hálókari meg megy a routerbe a switch portba (NEM A WAN PORTBA !). + 3 gép még a maradék 3 switch portba. A router átmegy switch-be és kész! És kevesebb hálókártya is kell hozzá!
Mivel nem a router végzi a csatlakozást, nem is fog szakadni a vonal, és még így is rá tudsz kötni 3 gépet ...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1524 üzenetére
A kliens gépeken Átjárónak és Elsődleges dns kiszolgálónak a szerver ip címét add meg: amennyiben maradtál a leírásban lévőnél, akkor: 192.168.6.2
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1527 üzenetére
Az a gond, hogy ezt ezköze válogatja milyen kábelt eszik meg. Az SMC 7004-em-nek tök mindegy milyet adsz neki, patch, crossover jöhet. Aztán van egy Canyon switch-em ami már csak patch kábellal hajlandó működni. Itt van nálam még az ominózus Conceptronic router... ez sem hajlandó csak patch kabellal menni.
Tehát tök eszközfüggő. Az smc tapsztalataim szerint megy crossover(crosslink) kábellal. A többi meg passz. A fenti háramat tudtam ebből a szempontból kipróbálni. -
Tonyk
veterán
Most raktam én is össze egy gépet letöltő-gépnek. Egy RTL 8029-es van benne, de mivel nem láttam ilyen kártyát a listában egy 8129-es adtam meg. És megy ...
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1519 üzenetére
Megnéztem 2.0.8-at ezzel a windows-os csodával... Nekem megy!
Az az érdekes, ha az extract-al csomagolom ki. tényleg nem ott vannak a file-ok ahová kellene hogy kerüljenek.
Kicsomagolod az alapot, majd megnyitod winrarral a DSL csomagot: Kijelösz mindent benne és belehúzod az alapcsomag könyvtárába, (nem rá a könyvtár nevére hanem bele), ekkor jóhelyre kerülnek a fileok és hajrá , működik.
Ha nem megy szólj, és felteszem ftp-re az már összeállított csomagot és letöltheted, ha akarod!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1517 üzenetére
próbáld meg a 2.0.8 -al is csak u.e a módszerrel ( a könyvtárakra figyelj oda!) + a windows-os (ki)készítő.
(meg nem méztem a 2.0.8-at, de nem is fogom már ma az tuti...) -
Tonyk
veterán
csináljuk együtt (szájbarágósan)
1. letöltjük ezt: http://fli4l.linuxportal.hu/2.1.11/fli4l-2.1.11.tar.gz
2. letöltjük ezt: http://fli4l.linuxportal.hu/2.1.11/dsl.tar.gz
2.2. a többi vackot amit akarsz leszedegeted még hozzá...
2.3. Winrar legyen telepítve a gépedre! (biztos ami biztos)
3. fli4l-2.1.11.tar.gz file-on jobb gomb : extract files -> majd beírod hogy hová: c:\temp\router\ -> OK -> kitömörödik
4. Létrejött egy olyan könyvtár hogy C:\TEMP\router\fli4l-2.1.11
5. Kitömörítjuk a dsl csomagot: dsl.tar.gz -on jobb gomb : extract files -> majd beírod hogy hová: C:\TEMP\router\fli4l-2.1.11 -> OK -> kitömörödik
6. Minden OK
7. Beálligatod a leírás szerint amit akarsz
8. C:\TEMP\router\fli4l-2.1.11\mkfli4l.bat -ot elindítod , amit kell beálligatod -> Start build process
9. megcsinálja amit kell - kér egy floppyt ...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1513 üzenetére
????????????????????
Nem tudom mit a fenét csinálsz, de ha én kitömörítem, nem lesz belöle semmi tar... csak simán kitömörödik abba a könyvtárba ahová kértem -
Tonyk
veterán
én ez alapján csináltam : http://fli4l.linuxportal.hu/editorral.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politikai mémek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest