- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonesteve
csendes tag
Szia.
Engem az érdekelne, hogy N95-ben használva (T) Voda kártyát minden telefonfunkció, illetve minden SIM funkció ugyanúgy működik, mintha Voda telefonban használnám?
Gondolok itt 3G-re, MMS-re, videotelefonra, stb.
Köszi.
Az elérhetőséget, árat privátban kérném szépen!
Köszönöm.
-
kaller1
veterán
válasz
jesten123 #26 üzenetére
Jónapot Hölgyei,Uraim!
Jó kis topic lenne ez,de egyesek eltévesztették a célját....
jesten123 "amit én árulok az teljesen univerzális" Kedves "kolléga" miből gondolod,hogy amit más árul,az nem univerzális? A másik meg,hogy az önfényező reklámozást nem itt kellene,hanem mindenkinek a saját hírdetésében.
Már csak zsebszi fórumtárs hiányzik,aki a turbo sim-es anyagot az én webszerveremről linkeli a saját hírdetéséhez.Fair play-ből egyes,no comment.Szóval jó lenne,ha az ilyen és hasonló dolgokon elgondolkodnának egyesek.Akinek nem inge.....
Ennyit szerettem volna hírtelen közzétenni.
-
Timocicu
senior tag
válasz
jesten123 #16 üzenetére
Drágán adod? Kinek mit ér meg,nem? De én érdeklődtem valakinél az 7500-at akart érte.Valahol pofátlanság,mert majdnem a duplája a tiédnek.De ha azt vesszük,hogy ezzel nem veszik el a gari,akkor nem is drága talán annyiért sem.
Inkább mint a szervizelésért fizetni,vagy eldobni a telót.Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged