- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Wick
csendes tag
aham...
köszönöm az információt... (nem tudom megállni, hogy nem mondjam meg, hogy tudtam hogy nem lehet 1 vonalon netezni és telefonálni) :) szóval akkor a turboISDN 1ik hátrányaként felsorolhatjuk, hogy nagy terhelés mellett nem lehet telefonálni... (márha ez tényleg nem egyedi probléma) azthiszem ez elég nagy probléma lenne, mivel szerény véleményem szerint az isdn talán legnagyobb előnye hogy a net nem terheli a telefon vonalat. persze ez lehet hogy csak a saját meglátásom... :)
üdv. MINDENKINEK!!! -
Wick
csendes tag
sziasztok!ű
ez egy felettébb érdekes téma (előszőr írok ide, kb. 1 perce regisztráltam úgyhogy ez nekem csak érdekes lehet) :)
nos... nemtudom mire mentek a hozzászólásommal de van 1 ismerősöm akinek szintén ilyen hozzáférése van, és körülbelül alíg tudja használni mert mindíg rossz. a szerelő szerintem már puszipajtás és csengetés nélkül jön be miután jáccott 1 kicsit a kutyával... lehet hogy ez egyéni probléma nála de lehet hogy nem!apropó játék... talán van itt valaki aki tud nekünk segíteni.. :) biztos van.
szóval nemrég jáccani akartunk a neten és ugye ehez be kellett állítania a szerverfigyelő progilyát... nem ment neki hát felhívott... elmontam neki mit tegyen de kb. 2-3 perc dumálás után a klasszikus modemes internethangot hallatta a telefon majd végleg megszakadt a vonal... persze nem 1 szer próbálkoztunk... folyamatos kudarc. mit gondoltok?ennyire bekavarna a telefonálás és a netezés 1 szerre? vagy ez tényleg csak egyéni probléma?
Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest