Aktív témák
-
Slax
senior tag
Üdv.
Nálam meg van egy Radeon 8500-as, ami 64 megás volt eredetileg, de szó szerint lerobbantak róla a memók.Most 32 megás.Annyi baja van, hogy bootkor színes,csíkos a képernyő.Tartalék kártyának van. -
dodie
tag
Mi az, hogy félig használhatatlan? Szemetes lesz a kép maradandóan?
-
Fercsa
senior tag
ha valakinek van elfustolt radeonja jelezze nekem:)
thx -
Ijk
nagyúr
Sztem bármit el lehet füstölni tuningolással, de a vga-k inkább félig haszálhatalanok lesznek.
-
dodie
tag
Szevasztok!
Mivel még nem nagyon láttam ilyesmi topicot, gondoltam nyitok egyet. Szóval ki lehet-e sütni a videókártyát tuningolással, vagy ezek az esetek az elszállt tápok miatt következnek be, amik mindent magukkal rántanak a halálba.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest