- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
Speedvoltage #37080 üzenetére
Olyat látok csak aida-ban, hogy PCH Diode. Az 53 fok fixen.
-
Zan
aktív tag
válasz
joker1220 #37079 üzenetére
Játék/egyéb progi alatt 50-60 fokig ment fel. Én úgy tudom, hogy a 3570k-nál nem sok a 80+ fok 100%-on. De most levettem 1.20V-ra a cpu-feszt. Éppen a 4 prime tesztet csinálja és most így fest:
1. mag: 71 és 73 között
2. mag: 78 és 81 között
3. mag: 75 és 77 között
4. mag: 71 és 73 közöttÉn úgy tudom, hogy ha 100%-on megy a proci, akkor ez még ok. Az viszont fura, hogy csak a 2. mag lépte túl a 80 fokot...! A többi max. 75-77-ig ment fel..!
Szerk: 14 teszt után is stabil, a hőfokok is maradtak.
-
Zan
aktív tag
válasz
joker1220 #37077 üzenetére
Szia!
Most nézem, hogy nincs benne a támogatott ramok listájában...! Viszont azóta lefuttattam egy másik memtest-et is,ott sem hibázott, úgyhogy a ramnak nincs baja. Annyi van, hogy nem támogatott...(lehettem volna okosabb előbb is...). Viszont! Felvettem 1.25V-ra a CPU feszt és a ram feszt is egy lépcsőfokkal. Azóta lement 25 prime95 teszt, Aida teszt 10 percig, egy 3d Vantage is, meg vagy 20 perc játék is Bluescene-mentesen
! Ha ennyitől nem sz@rik be, akkor elmehet a fenébe, ha ezek után valami is lesz vele....! A hőmérséklet a prime teszt alatt 83 fok fölé nem ment. A ramok most 1866-on futnak, ezt benéztem...de így stabil.
Egyenlőre!
Remélem valakinek még segíteni fognak ezek az infók..rajtam kívül is
!
Üdv!
-
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy i5-3570k-t Alpenföhn Matterhorn hűtéssel, hozzá pedig egy ASRock Extreme3 Gen3 alaplapot és 8 GB Corsair 2000mhz-es, XMS3-as ramokat. Annyira azért nem vagyok kezdő, haverral felraktuk a legújabb bios-t és meg is húztuk a procit 4.5 ghz-re, tegnap prime 95-el teszteltük is, 15-16 teszt lement, úgy gondoltuk stabil. Ma kipróbáltam egy nagyobb hardverigényű játékot (BF3) és pár perccel később fel is ugrott a kék képernyő,szép fehér betűkkel. Nem tudom, hogy hogyan kellene belőni a tuningot. Az is fura, hogy a ramokat, ha 2000 mhz-re állítom, vagy az alaplap által már felajánlott XMS3-as profilban akarnám elindítani, nem indul el a gép. Tuti, hogy valami nincs jól belőve. Melegedni max 77 fokig melegedett prime95-ben, szóval szerintem ne az a baj...!
Nem sokára lefotázom és belinkelem, hogy hogyan is van most beállítva a bios.
Előre is nagyon köszönök minden nemű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft