- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#97716736 #44907 üzenetére
Én is furcsálltam, ilyennel még nem találkoztam, hogy bármit állítok, akkor is egy korábbi beállítás marad érvénybe.
Egyébként 2600K-ban mekkora potenciál van? Most 4,4-re húztam fel, első körben offset módban adtam neki +0,100 feszt, így prime stabil, H75-tel hűtöm, olyan max 70 fokra megy fel. Érdemes még tovább emelni, vagy mi a vége ezeknek a prociknak?
-
Stanchore
senior tag
Üdv
Tudna valaki segíteni, mitől lehet az, hogy egy Asrock Z77 Extreme 4 lapon nem tudom BIOS-ban átállítani a processzor szorzóját? Pontosabban hiába állítom bármire, 4 Ghz-n megy. i7 2600K van benne. Itt a képen látszik is, hogy 4000MHz-t ír, ez egy BIOS reset után is így maradt, nem tudom honnan veheti vajon ezt az értéket, de hiába írom át a szorzót 44-re, akkor is 4 GHz-en megy.
Itt lenne pár kép OC Tweakerről, hátha valaki látja benne a hibát, nekem semmi ötletem.
Köszi előre is.
-
Stanchore
senior tag
-
Stanchore
senior tag
-
Stanchore
senior tag
válasz
darál0w #25164 üzenetére
Kikerestem, ez volt az, Chalez kollégától. Nála stabil volt 4 GHz-n
Progikat begyűjtögettem, igazából az sem baj, ha 3,6 vagy 3,8 ghz-re tudom felvinni csak léghűtéssel, lényeg hogy stabil maradjon. Esetleg még CF-ben gondolkodom hamarosan, nem tudom ahhoz milyen órajel dukál.. -
Stanchore
senior tag
válasz
darál0w #25162 üzenetére
A procit tavaly vettem, de eddig egy P35 lapban használtam alap órajelén, most vettem hozzá P45T-t, hogy tuningolgassam.
Ha meg tudnád esetleg mondani így első körben a képek alapján, hogy merre induljak, és mit mire állítsak, azt tényleg nagyon megköszönném. Nem akarnék rekordokat döntögetni, csak egy kihúzott, de 24/7-ben stabil rendszert
-
Stanchore
senior tag
válasz
darál0w #25158 üzenetére
Az FPO-ja szerint elég tuningos: L830B550
Igen azt észrevettem, hogy nő az órajele, de nem tudom hogy lehet úgy emelni az FSB-t hogy az ne hozzon magával ram órajel emelkedést.
Amúgy 1600-as memók vannak benne 1333-on, nem kéne 1600-ig bírnia az emelést? Csak egy kérdés.. lehet nem így működnek ezek a dolgok -
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kezdő tuningosként sikerült szert tennem egy EP45T-UD3P lapra és egy Q9550-es procira. A korábbi konfigjaimat soha nem húztam, de erre szeretnék egy stabil beállítást BIOS-ban amivel 24/7-ben tudna jól működni. Többen mondták, hogy elvileg akár 4GHz-en sem lenne ez lehetetlen, viszont ha el kezdem húzni az FSB-t, nem hajlandó elindulni a gép, egyből resetel (már 400-as fsb-nél is), majd elindul úgy hogy a tuning átállítást figyelmen kívül hagyja.
Biztos én vagyok láma hozzá, de még nem látom át az összefüggéseket, ezért nem tudom mit állítsak még pluszba, hogy jó legyen.
Esetleg az alábbi képek alapján tudna segíteni valaki, hogy miket piszkáljak és miket ne?Köszönöm előre is, üdv. Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest