Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyler8
tag
válasz
darál0w #13200 üzenetére
nekem is van venti a chipseten ez az abitnak egy tuninglapja volt azért van rajta uGuru is és most azért tuningolom mert már van rá szükség
http://www.hardwarebolt.hu/termekek/alaplap/abit-aa8xe-kep-1.html
amúgy eléggé zúg a chipset hűtő lehet érdemes lenne rá venni egyet? vmit tudtok ajánlani?
58fok nemsok nekije? -
Tyler8
tag
válasz
iceshark18 #13185 üzenetére
ez a topic a kezdőknek van csak kéne pár okos aki válaszol is néha
-
Tyler8
tag
p4 3.0ghz cpu és Abit AA8XE alaplapon a chipset hány fokos lehet max ahol még nem károsodik?
cpu kb 50 fölé még nem ment chipset kb 57-58 volt max -
Tyler8
tag
válasz
darál0w #13120 üzenetére
ha vid kell cpu-z de amúgy abit eq-t használok ez elvileg a biosos értékéket mutatja ha jól gondolom csak néha valamiért kifagy ezért kellett volna másik de p4-el nem kompatibilisek ja és MÉG MINDIG KERESEK SEGÍTSÉGET TUNING ÜGYBE HA VALAKI HOZZÁÉRTŐ LENNE OLYAN KEDVES ÉS SEGÍTENE AZT MEGKÖSZÖNNÉM
-
Tyler8
tag
nekem még mindig nem segített senki :|
core temp nem támogatja a p4-es procit vmi mást tudtok javasolni?
-
Tyler8
tag
köszönöm a kedves válaszod ez kicsit kimerítőbb volt mint a többieké.
ram szorzó... sajnos én nem találtam a biosba ilyesmit... se ocguruba nem látok semmit erről pedig végignéztem sztem mindent tehát ugye nem az fsb:ram arányra gondolsz?? pl most cpuz képen 1:1 össze vagyok kicsit kavarodva de nyilván nem erre gondolsz
kicsit fentebbi hszemben pedig még cpuz-s kép is van elkellett volna olvasnod!
ittisvan http://prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/hsz_13034-13034.htmlamúgy azóta 3.6-nál járok alapfeszen 49es max fokkal eddig sztem ez jó de még tovább is próbálkozzak szerinted? 960 Rated FSB nem lesz már sok egy kicsit?
ja és vgara kb 10-15öt szánnék mivel ez már egy elavult konfig de 2. gépnek megszeretném hagyni az 1.2 cerka helyett
-
Tyler8
tag
sok tesztben láttam már hogy játékokba a ram nem számít sokat 1 fpst kb még a legnagyobb ramtuning is... csak a procit szeretném húzni(persze ezzel gyorsul a ram is) ameddig lehet és a videokártya húzása helyett egy jobbat akarok venni bele de kérdeztem pár dolgot...sorry de akkor leírom mégegyszer őket:
-Ha változtatok az fsb:ram arányon akkor is a cpu-zben "DRAM Frequency"-t kell kettővel megszorozni hogy megkapjam a ram sebességét?
-cpuzn a Rated FSB amit ha jól gondolom uGuruba PSB-nek írnak 800nak van megadva és tudja-e valaki hogy ennek mennyi a tűrőképessége? a képen cpuzbe 912 ez az érték
-milyen vga-t tegyek ebbe a gépbe amit még kihajt ez a proci mert 2. gépnek szeretném meghagyni(most asus 7600gt van)
-
Tyler8
tag
köszönöm a válaszokat de szerintem nem olvastátok el figyelmesen
-
Tyler8
tag
p4-es gépem tuningolom uGuruval(eddig feszemelés nélkül elment) és ettől többet is szeretnék kihozni belőle az lenne a kérdésem hogy most 1:1-be van az fsb:ram arányom tehát ha én jól gondolom 456mhz-n megy a ramom elvileg igy 1:1be 266mhzig elmehetek mert ddr2es 533as ramok (ha változtatok az fsb:ram arányon akkor is a cpu-zben "DRAM Frequency"-t kell kettővel megszorozni?)
cpuzn a Rated FSB amit ha jól gondolom uGuruba PSB-nek írnak 800nak van megadva és tudja-e valaki hogy ennek mennyi a tűrőképessége én még szeretnék 3.5-3.6ig elmenni ha nem melegszik a proci és egy jó hőfokjelzős progi is jóljönne (abit eq néha kifagy nem tudom miért).
És szerintetek milyen vga-t tegyek ebbe a gépbe amit még kihajt ez a proci mert 2. gépnek szeretném meghagyni(most asus 7600gt van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged