Új hozzászólás Aktív témák
-
dio001
tag
Köszi az ötleteket! Azt hittem borsosabb árai vannak a laptophűtőknek, de lehet egy beruházást megér... Tudnátok valami ötletet mondani teljesítmény optimalizálásra és a videokari jobbá tételére? Még valami: az everest 2 videokarit mutat mindkettő ugyanaz a tipus (128mb)!!! Ezt most nem értem hogy miért mutat 2-t, pedig bizti hogy 1 van benne...
Dio -
dio001
tag
Hi!!
a párnáknak utánna nézek, a takaritás és pasztázást meg majd rábizom az okosabb emberekre nem hiszem hogy menne, bár soha nem is próbáltam még. Bevallom ezekről a hűtési módokról még soha nem hallottam. Egyébként már több mint egy éve igy használom, ez azt jelenti hogy egy éve hajtom ezeket a procikat 70-90 fokon???
Akárhogy nézem kétlem hogy jót tenne neki...dio
-
dio001
tag
Helló!!
Köszi Yolan, én is valahogy így látom de azért gondoltam rákérdezek. Esetleg valami ötlet hogy a fenébe tudnám hűteni? Tudom egy jégszekrény jó lenne, de a szobám felét elfoglalná...Valami kis összerakott tartó lehet kellene mert az asztalon/ágyban nem nagyon tudhülni/szellőzni. További ötletek/gondolatok jöhetnek...
ÜDV : DIO -
dio001
tag
Sziasztok!!!
Olvasgatom már egy ideje a topikot és kíváncsi vagyok hogy mit tudtok ajánlani egy kis proci felhúzáshoz. Teljesen kezdő vagyok a szó legszorosabb értelmében. A célom mindennapos használatra kell a gép csak egy kicsivel több teljesítményt akarok, hosszabb távon, ami még nem teszi tönkre a gépet. Olvasgattam hogy fontos a proci hőmérséklet. Lefutattam az everest stability tesztjét ezek jöttek ki (10 percig engedtem): Alaplap: 76 fok CPU:55 fok Core1: 97, Core2: 95. Picit megijedtem mert valahol hallottam hogy 60 fok fölé nem kellene mennie. Jelzem teljesen gyári minden a laptopon, bár tegnap kapott egy Win7 Ultimate-ot.
Röviden talán ennyi. Szívesen várok minden hozzászólást és ötletet a gépem optimalizálásához és gyorsabbá tételéhez. A gép több mint 1 éve van meg. (Asus X50N)
Mélytengeri üdvözlettel: DIO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest