- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati182
aktív tag
Köszönöm,
az előző hozzászólónak is, csak már tényleg láthatatlannak éreztem magam, hogy mindenki beszél minden témáról, és elsiklik itt a dolog felett.Ez egy kép egy apáról és egy kislányról, egy idézettel, ezen nem tudok mit átolvasni, ebből nem tudom, meg a tuningoláshoz szükséges dolgokat..:S
-
vati182
aktív tag
valaki tud válaszolni, a feltett kérdésemre, mert így olyan láthatatlannak érzem magam, kissé kellemetlen...
-
vati182
aktív tag
szisztok az egyik ismerősömnek szeretnénk egy kicsit megtuningolni a gépét, meg ami furcsa hogy a memóriái nem járnak a saját Mhz-en hanem jóval lejjebb, de szeretnénk az egész gépen kicsit tuningolni csak kezdők vagyunk ezen a téren, ha valakinek lenne ilyen konfigja, vagy rálátása akkr köszönöm, a segítséget.
Csak egészséges tuningot szeretnénk a rendszernek adni, ami semmi problémát nem jelent az egésznek hanem csak kényelmesen kihozható belőle.
konfig:
AMD FX 8150 processzor
Asus M5A99X EVO alaplap
Geil Evo Two 2x4GB DDR3 1866MHz CL9 memória
OCZ 120GB Agility 3 AGT3-25SAT3-12G SSD
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-02-20G videokártyamondjuk az utolsó kettő a ram és processor húzásának szempontjából lényegtelen.
De tényleg a memóriák nem járnak 1866 on, hanem 1500 körül...előre is köszi midnen lelekes és segítőkész embernek a segítséget.
-
vati182
aktív tag
sziasztok
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333)
Alaplap neve Asus P5QC (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Rendszermemória 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
3D gyorsító AMD Radeon HD 7770 (Cape Verde)Írtam már pár nappal ezelőtt ide, csak utána nem voltam gépközelben, amikor meg írtam, akkor is telefonról, épp dolgoztam.
az lenne a kérdésem, milyen programmal tudom nézni hogy a proci és a vga, mennyire van igénybe véve?
afterburnerre gondoltam, csak nem tudom, hogy kell azt beállítani, hogy Battlefield3 közben, bal fölső sarokba kiírja a kihasználtságot.Egyébként ez miatt a játék miatt gondoltam, hogy tuningolnék, a procin, ha abban tudtok segíteni, hogy mit hogyan kellene.
Mert időközönként kissé belassul az egér, úgy érzem -
vati182
aktív tag
Sziasztok
Van egy q9550 core 2quad procim Meg p5q alaplapom.
Azért szeretném az alapállapotáról kicsit feljebb húzni mert jelenleg egy 7770 es vga van a gépben, és lehet hogy jönni fog egy 7970 es Ati kari szeretném ha azt is ki tudnám vele megfelelően hajtani, meg battlefield 3 ban van egy kis furcsa lassulás magasabb felbontáson abban reménykedem hogy az is eltűnik ezzel. De még pontosan nem tudom mit kellene tennem, olvasgattam itt már visszább láttam volt szó a q9550 prociról, de azt is láttam hogy nagyon hozzáertő emberek is vannak itt, és készséggel segítenek, így rátok bíznám magam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest