- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Gyufaaa #36024 üzenetére
Prime közben néztem, és ott tapasztaltam ezt. Mikor K10statban 2,4GHz-n volt a proci, CPU-Z-ben meg 1,56-ot mutatott, akkor kaptam egy kékhalált, ami 1,56 GHz-n nem túl valószínű... neten olvastam csomó helyen, hogy llano tuningra nagyon jó ez a szoftver (meg notebook topikban is ezt mondták), de akkor megpróbálom biosból.
-
Peethy
őstag
válasz
Gyufaaa #36021 üzenetére
Köszi
K10statban próbáltam húzni a processzort, fel is nyomtam 2100MHz@1,125V-ig, és ott azt mutatja, hogy ennyin jár a processzor, de a CPU-Z meg minden más is csak alapórajelet mutat (1400MHz), viszont a feszt 1,125V-nak írja... az órajel miért nem magasabb?Ha átállítom a feszültséget és az órajelet, akkor CPU-Z szerint a fesz változik, de az órajel nem, sőt ha K10stat szerint 1400-on van, akkor CPU-Z csak 950 körül járatja.
-
Peethy
őstag
Prime-ot kb. meddig kell futtatni, hogy meg tudjam állapítani, hogy stabil a rendszer? Lenovo Z575-öm van, AMD A6-os procival.
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Egy Lenovo Z575Am laptopot veszek holnap, és egyáltalán nem értek a tuninghoz, de van pár dolog, amit ki szeretnék próbálni. K10stattal be szeretnék álltani néhány profilt az alábbiak szerint:
1, alulfeszelve, alapórajelen, a lehető legkisebb fogyasztás elérése érdekében
2, alulfeszelve, órajelet kicsit emelve
3, alapfeszen, órajelet alap hűtéssel addig húzni, ameddig lehet (úgy hallottam, 2-2,1 GHz-t bírnak viszonylag egyszerűen)Ha ezekre tudnátok adni egy kis szájbarágós útmutatót, hogy mit mennyire állítsak kb., azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged