Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy tudom hogy maga a korlátozás elve hardveres. Én a Sapphire VGA kártyák dobozából kaptam egy rakat 1GB-os pendrive-ot amik hasonlóan le voltak korlátozva 512MB szabad üres területre úgy hogy a meghajtók között mejelent egy promóciós csak olvasható 512MB-ra formázott meghajtó a pendrive meghajtó betűjele mellett tele driverekkel, demokkal, videokkal, háttérképekkel és csupa haszontalan aktualitását vesztett adattal.
Gondoltam valami mélyformázással lehet róla törölni a partíciót de utánaolvasva sajnos házilagos módszerekkel lehetetlen megcsinálni. Legalább az idegesítő autorunt ki tudtam gyomlálni benne így Windows alatt a csatlakoztatáskor nem indult el a Sapphire propaganda bemutató videoja.
Használtam egy darabig ezeket mint 0,5GB-os pendrive-okat de nem sokra jó az ekkora kapacitás (POST utáni test programok image file-jaira akkoriban még megfelelt), ma már semmire sem lenne elég kvázi használhatatlan. -
Csupii
tag
Szerintem elvethető az ötlet. Már az üzlet célból is.
Teszem fel: van egy microsd, ami 1gb-os. Ezt az 1gb-os chipet megkapjak 300ftert, vagy annyiba kerül előállitani, mind1. Ezt az sd-t utana eladjak 2000ft-ert. Lekorlatoznak egy 1gb-os chipet 521mb-ra, majd eladjak egy ezresert. Kinek eri meg?! (Neked biztos, ha valahogy fel lehetne oldani a lezart teruletet, de ilyen nincs sajnos )
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest