Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy tudom hogy maga a korlátozás elve hardveres. Én a Sapphire VGA kártyák dobozából kaptam egy rakat 1GB-os pendrive-ot amik hasonlóan le voltak korlátozva 512MB szabad üres területre úgy hogy a meghajtók között mejelent egy promóciós csak olvasható 512MB-ra formázott meghajtó a pendrive meghajtó betűjele mellett tele driverekkel, demokkal, videokkal, háttérképekkel és csupa haszontalan aktualitását vesztett adattal.
Gondoltam valami mélyformázással lehet róla törölni a partíciót de utánaolvasva sajnos házilagos módszerekkel lehetetlen megcsinálni. Legalább az idegesítő autorunt ki tudtam gyomlálni benne így Windows alatt a csatlakoztatáskor nem indult el a Sapphire propaganda bemutató videoja.
Használtam egy darabig ezeket mint 0,5GB-os pendrive-okat de nem sokra jó az ekkora kapacitás (POST utáni test programok image file-jaira akkoriban még megfelelt), ma már semmire sem lenne elég kvázi használhatatlan.
-
Csupii
tag
Szerintem elvethető az ötlet. Már az üzlet célból is.
Teszem fel: van egy microsd, ami 1gb-os. Ezt az 1gb-os chipet megkapjak 300ftert, vagy annyiba kerül előállitani, mind1. Ezt az sd-t utana eladjak 2000ft-ert. Lekorlatoznak egy 1gb-os chipet 521mb-ra, majd eladjak egy ezresert. Kinek eri meg?! (Neked biztos, ha valahogy fel lehetne oldani a lezart teruletet, de ilyen nincs sajnos )

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- TP-LINK routerek
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest