Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
nem úgy írtad mint a mostani hszd-ben (AMD Phenom II X2 560), így nem volt alap..
-
deathtania
senior tag
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
hajjaj, bárcsak az lenne
szerintem kezdd azzal, hogy elkezdesz cpu szorzót állítani, mint a gigánál, hogy alapfeszen mit bír. bár gondolom már ezen is túl vagy.
még ajánlanám az AMD Overdrive progiját, azzal nagyjából le tudod tesztelni, hogy mit is bírna a lap tuningban, és win alól meg tudod csinálni és egyből benchmarkolni.
feszkók meg értékek procinként változnak. simán lehet, hogy két ugyanolyan prociból az egyik alapfeszen megy 4,2Ghz-t a másik meg 3,5Ghznél meghal. ha ésszel tuningolsz, nem lehet gond.memcsit állítsd 8xes szorzóra alapból, akkor 1600Mhz lesz, bár sztem ezt is tudod.
én kézzel szoktam megadni az értékeket, különben nem szereti a lapocska, és alapból jóval gyengébb értékeket jr be auton-n (pl 1600Mhz-n CL11-et a 2000Mhz-s cl 9es memcsihez...)
everest/aida kijrja a valós adatokat, az AMD OverDrive meg főleg kiírja, szerintem próbáld azzal a tuningot.
én 1,45V fölött már nem merek adni a prociknak, nehogy a füst kijöjjön belőlük.
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28290 üzenetére
miből kellett volna tudnia h túl vagy rajt.
-
deathtania
senior tag
válasz
WildDaemon #28286 üzenetére
szerintem kezd azzal, hogy megpróbálod unlockolni a +2 magot, hátha jó lesz. tuningban csak utána gondolkozz. a +2 mag a legjobb tuning 2 magos procc esetére
-
enemy107
senior tag
válasz
AMD-t nem vágom majd darál0w segít.
-
BRIKLY
veterán
válasz
bocsi. nekem az nagy falat még..
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
WildDaemon #28259 üzenetére
Nekem valaki help?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged