- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
peeti03 #10884 üzenetére
Még véletlenül se érts félre, nem áll szándékomban degradálni senkit,hiszen mindenki azt vesz amit akar, illetve amire van zseton, de a Te lapod sem egy tuningos fajta, sajnos nem lehet mindent tuningolni. Gigabyte -al semmi baj, de 945 nem a tuningpotenciálról híresült el
De én nem adnám fel, van hogy sikerül, én kb 2 hét után adom fel ha egyáltalán nem megy
-
dybu
tag
válasz
peeti03 #10880 üzenetére
550es táp elég tuti. jól mondod, másik lapka és teszt, esetleg új bios a lapodra ( vagy régi, néha az jobban működik ám
) és tuningnál ne tessék elfelejteni hogy a többi alkatrésznek is működnie kell a megemelt órajelen. Tehát ha a ramod nem szereti a pl 820 mhz-et, már nem fog felkapcsolni a gép/hibázik/lefagy stb. Ilyenkor nagyobb feszültségen általában üzemelnek de találkoztam már olyannal is amin egyáltalán nem segített a fesz emelése.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest