- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbit808
tag
válasz
BluEyes #37269 üzenetére
Na most az van Cpu-z néztem idáig az volt oda írva 2008.03.2xx nem tudom pontosan most le szedtem a 2009 és azt elindítottam ami a pednin van írva az volt a kis ablakba vagy hova irva nekem nincs alatta semmi csak az az 1 B vagy is a pendrive de ezzel is ugyan az megcsinálja végig szalad ki írja,hogy 5 ms/p re start de a win7 jön be,de viszont a Cpu-z szerint
Bios
Brand:American Megatrends inc
Verzion:0902
Date:02/16/2009 mielőtt ez volt akkor az volt ki írva 2008.03.2x akkor most sikerült vagy sem?
vagy csak valamit elindítottam és nem csinálta végig? mit nyomjak meg hogy végig is menyen mint a videon,?
Mikor botolni akar válasszam neki Usb? -
joker1220
őstag
válasz
BluEyes #37269 üzenetére
Elméletileg a fő tábla mutatja a régi bios verziot és melette jobbra pedig az uj bios verziot ha kiválasztja
a pendrive on lévő bios file-tÍgy kell kinéznie amikor rányom a pendrive on lévő új bios fájlra ;
(#37268) trol75:
Az a hűtő teljesen korrekt, és igen majd segítünk
-
norbit808
tag
válasz
BluEyes #37262 üzenetére
Na most vagyok bajban vagy nem nem tudom
meg csináltam de én nem tudom hol lehet kiválasztani az usb vagy hol nem mind1 nekem ott oldalt volt 1 valami rá mentem nagyon gyorsan végig szaladt meg csinálta ki írta hogy 5 másodpercen belül újra indul,meg történt de nem ügy jött be mint a video a youtubeson hanem simán az oprendszer az baj vagy nem csináltam semmit?
-
joker1220
őstag
válasz
BluEyes #37252 üzenetére
Csak megjegyezném hogy a 0902 az egy béta kiadás, és egyáltalán nem javaslom a béta
bios használatát ha nem muszály, ezért írtam az egyel előtte lévő nem béta állapotú verziót.A leírtak többi részével én is egyet értek, annyit azért továbbra is hozzátennék hogy a pendrive
ot FAT32 be kell megformázni, ugyanis a bios nem tud NTFS fájlrendszerből olvasni.De mindenki azt csinál amit akar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest