Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Apollo_21
üzenetére
Neki is Athlon van így nem írtam oda. Utána néztem a neten, sokan írják hogy ezzel a procival nem megy az UCC. Most hogy így benne vagyok a témában megpróbáltam tovább vinni az OC-t. 240-as alap órajellel használom, így 15-ös szorzóval eddig jól ment 3,75V-on. Most próbáltam 15,5-re emelni a szorzót, 4V-on stabilnak tűnik negyed óra P95 után, mentem tovább. 4,25V, 16-os szorzó, fél óra után újraindult a gép. A hőmérséklet nem ment 50°C fölé mert jó hűtésem van és ez van neki beállítva, szerintetek megpróbálhatom 1,45V-on hátha bírja ?

Vagy ez már nem ajánlott?
Esetleg ha feljebb tekerném a ventit és 50 helyett 45°C körül tartanám, akkor stabilabb lenne a 4,25V is? -
viraghattila
újonc
válasz
Apollo_21
üzenetére
Sziasztok, szép estét kívánok!
Szeretném megkérdezni, hogy az e4500-as procimon fel lehet e húzni valamennyire az órajelet, anélkül hogy elszállna az egész. Nem mai proci, úgy tudom szorzózár mentes is.
Fogja szerintetek bírni, illetve a hűtés elég lesz-e, valamint hogyan kell ezt beállítani a biosban?/everest azt írja max 11 szorzó lehet benne)
CPU típusa: Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
Alaplap neve: Intel Coconut Creek D945GCCR
a hűtőt nem tudom pontosan milyen fajta, valószínű gyári lehet
(kb kétezer valahány fordulat a vége)köszönöm szépen a segítséget:viraghattila
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest