- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroskek1
csendes tag
Aham . Értem. Kössz hogy ennyit foglalkozol az ügyemmel ;)
Sajnos multimetrem nincs, nem tudom megmérni mi a valós feszültség, de egy dologra rájöttem ismét. A cpu-z meg a AI booster teljesen más feszültségeket mér.
Itt látszanak a képen a feszültségek meg a magtipus meg minden.Azt hiszem pont olyan amire azt modtad, hogy nem nagyon tuningolható.
Megkinltam a biosból allitható legnagyobb feszültséggel 1,5725 (ha jól emlékszem) , akkor beindult 2700 MHz-n is, de az othos elinditásakor már kapcsolt is ki.PCI- beallitottam 100-ra (elötte auton volt), sata allitast viszont nem találtam sehol.
Most jó hideg van a szobában igy egyszer sem a tulmelegedés miatt kapcsolt ki, hanem mert nem birta azt a frekvenciát szerintem.A memória vissza van osztva mert elég gagyi (kingmax), de 1000MHz-en elmentek azért. De mint irtam, a memória nem nagyon érdekel, 700-1000 MHz között elégedett vagyok vele. Annak egyébként mennyi feszt. lehet adni kb.? Mert most az is auton van.
Ha jól gondolom akkor ennek (proci) ennyi a vége ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest