- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbit808
tag
válasz
BluEyes #37269 üzenetére
Na most az van Cpu-z néztem idáig az volt oda írva 2008.03.2xx nem tudom pontosan most le szedtem a 2009 és azt elindítottam ami a pednin van írva az volt a kis ablakba vagy hova irva nekem nincs alatta semmi csak az az 1 B vagy is a pendrive de ezzel is ugyan az megcsinálja végig szalad ki írja,hogy 5 ms/p re start de a win7 jön be,de viszont a Cpu-z szerint
Bios
Brand:American Megatrends inc
Verzion:0902
Date:02/16/2009 mielőtt ez volt akkor az volt ki írva 2008.03.2x akkor most sikerült vagy sem?
vagy csak valamit elindítottam és nem csinálta végig? mit nyomjak meg hogy végig is menyen mint a videon,?
Mikor botolni akar válasszam neki Usb? -
joker1220
őstag
válasz
BluEyes #37269 üzenetére
Elméletileg a fő tábla mutatja a régi bios verziot és melette jobbra pedig az uj bios verziot ha kiválasztja
a pendrive on lévő bios file-tÍgy kell kinéznie amikor rányom a pendrive on lévő új bios fájlra ;
(#37268) trol75:
Az a hűtő teljesen korrekt, és igen majd segítünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Wise (ex-TransferWise)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Windows 11
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest