- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megvannak az első infók a Poco M8 és M8 Pro párosról
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
joker1220
üzenetére
Szia!
Most nézem, hogy nincs benne a támogatott ramok listájában...! Viszont azóta lefuttattam egy másik memtest-et is,ott sem hibázott, úgyhogy a ramnak nincs baja. Annyi van, hogy nem támogatott...(lehettem volna okosabb előbb is...). Viszont! Felvettem 1.25V-ra a CPU feszt és a ram feszt is egy lépcsőfokkal. Azóta lement 25 prime95 teszt, Aida teszt 10 percig, egy 3d Vantage is, meg vagy 20 perc játék is Bluescene-mentesen
! Ha ennyitől nem sz@rik be, akkor elmehet a fenébe, ha ezek után valami is lesz vele....! A hőmérséklet a prime teszt alatt 83 fok fölé nem ment. A ramok most 1866-on futnak, ezt benéztem...de így stabil.Egyenlőre!
Remélem valakinek még segíteni fognak ezek az infók..rajtam kívül is
!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Ha ennyitől nem sz@rik be, akkor elmehet a fenébe, ha ezek után valami is lesz vele....! A hőmérséklet a prime teszt alatt 83 fok fölé nem ment. A ramok most 1866-on futnak, ezt benéztem...de így stabil.
!