Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
vagy a biosban vagy aida64el nézd meg a biosod verzióját, a ramodnak a frekijére lennék kiváncsi!
gondolom 1333mhz...?! a hűtő az megfelelős lesz....rakd a ramokat 1333ra, időzítést állítsd 9-9-9-24re a procinak pedig mehet 1.4v és nézd meg mit tud ezen a feszen..nem tudom, hogy a procid BE v sima...mert ha BE akkor szorójátszadozással is tudsz húzni..ha nem akkor marad az fsb..ha csak szorzó akkor minden fesz-t fixálj (vedd le autoról) gyárira, csak a cpu feszt állítsd 1.4v-ra. (igazából kezdhetnéd 1.35ön is...aztán 1.375..de az 1.4 még nem vészes fesz közelsem..) ha nagyjából értelmes példányod van...akkor 1.4el a 3.5ghz meglesz sztem..(lehet feljebb is meg lejjebb is!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gondolom 1333mhz...?! a hűtő az megfelelős lesz....rakd a ramokat 1333ra, időzítést állítsd 9-9-9-24re a procinak pedig mehet 1.4v és nézd meg mit tud ezen a feszen..nem tudom, hogy a procid BE v sima...mert ha BE akkor szorójátszadozással is tudsz húzni..ha nem akkor marad az fsb..ha csak szorzó akkor minden fesz-t fixálj (vedd le autoról) gyárira, csak a cpu feszt állítsd 1.4v-ra. (igazából kezdhetnéd 1.35ön is...aztán 1.375..de az 1.4 még nem vészes fesz közelsem..) ha nagyjából értelmes példányod van...akkor 1.4el a 3.5ghz meglesz sztem..(lehet feljebb is meg lejjebb is!