Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Próbáljam ki? Azaz vegyem vissza a proci szorzót, és gyorsabb lesz?
Kétlem." Nem csak azt mondtam a szorzót vedd vissza, hanem emelj FSB-t.
Én elhiszem hogy megértetted, de nem úgy tűnt. A fentebbi elmélkedés általánosságban érvényes, nem feltétlen E8400-nél, vagy a te procidnál, bármelyiknél, tehát általánosságban mondtam. Az, hogy a te géped húzva, arról nem volt szó
Én nem szeretem az energiatakaréskossági funkciókat, jobb szeretem magam irányítani a dolgokat, már amennyire lehetséges. Ha egy 45nm-es procinál feszt emelsz, ugyanúgy jobban melegszik mint egy 65, vagy 90nm-es, vagy bármilyen, tehát jóval többet is fogyaszt. Az én személyes esetemben egy cel420-t feszeltem alul, onnantól kezdve nem kellett venti, hetekig úgy ment, és max 40 fok volt, kézzel is ellenőriztem a bordát. Alapfeszen azért fel-fel pörgött a venti 4-500 rpm-en, de ha sokáig terhelve volt a rendszer, akkor nagyobb fordulatszámon is. Igaz, ez nem pont ideillő példa, de igenis van ezeknek érezhető hatásuk. Ide illő példa: eladtam havernak a 2.4ghz-es a64-emet, 690g-s lappal, 1előre csak igp-t használ, teljesen fölösleges húzni, procit alulfeszeltem, de 1ébként is 45W TDP-s, szorzó le/FSB fel, ramot jól megrángattam, így mindjárt jobban mennek a gamek, fogyasztásban meg jobb vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kétlem." Nem csak azt mondtam a szorzót vedd vissza, hanem emelj FSB-t.
Én elhiszem hogy megértetted, de nem úgy tűnt. A fentebbi elmélkedés általánosságban érvényes, nem feltétlen E8400-nél, vagy a te procidnál, bármelyiknél, tehát általánosságban mondtam. Az, hogy a te géped húzva, arról nem volt szó
Én nem szeretem az energiatakaréskossági funkciókat, jobb szeretem magam irányítani a dolgokat, már amennyire lehetséges. Ha egy 45nm-es procinál feszt emelsz, ugyanúgy jobban melegszik mint egy 65, vagy 90nm-es, vagy bármilyen, tehát jóval többet is fogyaszt. Az én személyes esetemben egy cel420-t feszeltem alul, onnantól kezdve nem kellett venti, hetekig úgy ment, és max 40 fok volt, kézzel is ellenőriztem a bordát. Alapfeszen azért fel-fel pörgött a venti 4-500 rpm-en, de ha sokáig terhelve volt a rendszer, akkor nagyobb fordulatszámon is. Igaz, ez nem pont ideillő példa, de igenis van ezeknek érezhető hatásuk. Ide illő példa: eladtam havernak a 2.4ghz-es a64-emet, 690g-s lappal, 1előre csak igp-t használ, teljesen fölösleges húzni, procit alulfeszeltem, de 1ébként is 45W TDP-s, szorzó le/FSB fel, ramot jól megrángattam, így mindjárt jobban mennek a gamek, fogyasztásban meg jobb vagyok.