Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• joker1220

őstag

válasz eight #27368 üzenetére

Megnéztem a ramoknál az energia spec-t, ezeket írja róla:

Single Power Supply of +1.8V (+/- .1V)
    Power 2.268 W (operating per module)

Namost ez azt jelenti hogy 1,8 v - egészen 2,8 ig bírja,
    vagy azt hogy 1,8-1,9 ig?:D

• joker1220

őstag

válasz eight #27368 üzenetére

Üdv

Este fogok tudni megint variálni vele , ha végeztem a melóval:)

Igen igen , írtad de nekem alapból 266 on megy és tudom változtatni az értékét!

100 ig le tudom vinni ha kell!

Majd küldök még bios képeket és látni fogod te is:)

Nekem az lenne a cél hogy a proci alapjáratnál jobban aládolgozzon a videokarinak,

3.2 ről 3.6 ra húztam tegnap ahogy leírtad és pl a gta 4 ből már eltűntek a szaggatások full grafikán:D Ráadásul alaphangon a proci hője terhelve (játék alatt) max 36 fokig ment fel, most 42 fokra megy , az bőven jó ugye?

Alapból a proci venti fordulata 1400 körül mozog, 3.6 on 1500 körül:))

Nekem az is fontos szempont hogy ne legyen hangosabb a gép sajnos:S
    Kicsit parázok a ramok miatt is, mert 1 hétig csereberélgettem őket mire végre sikerült, boltból új garis 2x2 gb kingstont venni:D Ezt nem részletezem mert off lenne de a tanulság megvan hogy csak párban szabad ramot venni:D

Szóval nem tudom hogy mennyire tesz jót neki +0,2 v..:)

Ezek pedig gyárilag 1,8 v mennek, volt hyperx em is 2x1 gb az alapból ment 1.8v -2,3 v ig...

A másik lényeges dolog a stabilitás hosszútávon is.

Ahogy néztem ezek a beállítások 13% os OC t eredményeztek, kicsit féltem a gépet mert most költöttem rá 100 ropit és viszonylag hosszabb távra terveztem vele:)

De te értesz hozzá és ha azt mondod hogy mehet feljebb akkor egy próbát megér, úgy tudom hogy ennek a procinak 4.0 Ghz a vége...de lehet hogy ez hülyeség:)

Új hozzászólás Aktív témák