- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
Szerintem ez mindenkinek nagy teljesítmény, 1.9V-ról kevés ram képes 1066-ra. A gyártó az 1066-os KM esetében 2V-ot ajánl, nézd csak meg a KM honlapját. AMD-t csak példaként hoztam fel (mert nem akartam a P5B-t bántani, jó lap, csak a KM ramra háklis). 10% tuning pedig az 1066-os KM esetében ugye 1172MHz, amire csak az első szériás Micron chip-es Geil 800-asok képesek, a manapság szórt 800-as Geil-ek többsége 900-950 körül megáll. Attól hogy neked éppen jó tapasztalatod van a Geil-el (egyébként a tieid tényleg nagyon szépen mennek, de nézz körül a fórumon, nem ez az általános) és rossz a KM 1066-ossal még ne húzd le, mert ár/érték arányban igenis nagyon-nagyon jó ramok azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android felhasználók OFF topikja
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest