Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
darál0w
üzenetére
Helló!
Sokadik napja "nyúzom" a gépet emelt frekin (7750BE 205×15). C1E kikapcsolva (ez volt a kavarós), Cool'n'Quiet szépen dolgozik, CPU szorzó feleződik, ha nincs dolga.
Hőmérséklet még Prime alatt is alacsony, ~40°C körül (Ez azért durva, mert a GPU core 40-42°C, húzás nélkül).A BIOS-ban az auto voltage-t kikapcsoltam (mert auto-n emelte azt hiszem), és a CPU-t is alapfeszen pörgetem.
A kérdésem az, hogy mi az a fesz, hőfok és szorzó ami még normális, és nem fogja hazavágni, vagy erősen redukálni a CPU életét?
Mert a neten láttam, hogy húzzák, mint a fene (15,5-16×200-210), de azért más a pár órás Prime és a folyamatos használat szerintem. Erről mi a véleményed? Egyáltalán mikor nevezhető stabilnak a tuning? ~2-3 óra Prime teszt hibátlanul már jó?
A másik része a dolognak, hogy HD4770 VGA mellett meddig van értelme a CPU húzásának? Hiszen átlag hasnálat közben talán a boot sebességét és a nagy flash játékok sebességét (bár ennél inkább a sok FF plugin volt a lassító tényező, mint kiderült) leszámítva nincs látványos gyorsulás...
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest