- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Én is itt vagyok, sőt talán az egyik legelszántabb Tuas vagyok, ha megnézed a konfigot...

Mellesleg én is lecserélném, de nemtom mire, mert nem látom teljesen értelmét, amíg a FarCry is megy közép-magas beállításokkal, 4X AA, 8x FSAA val!
Viszton ha már így megláttam a topicot, akkor itt is megkérdezném, hogy hogyan tuningolhatnám tovább a gépemet.
Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?
Szóval, szeretném ha segítenétek
Ja, még érdekesség az, hogy amint az alap 1200Mhz-t emelem, a VGAm AGP-je csak 2x lehet max.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-14700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?