- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
és aki továbbra is a DEI propagandát tolja annak pénzügyi bukás a vége
Szerintem gyorsan jelezd ezt Tim Cooknak, aki épp a napokban lőtt le egy hasonló kezdeményezést. Az Apple értékének csak 90%-át köszönheti neki, de nem hinném, hogy tudja mit csinál, rád van szüksége.
tcook@apple.com
-
Narxis
nagyúr
Én nem rettegek, de volt már 4 évet hatalmon Trump, szerintem mint populista tanult belőle, hogy most ki kell söpörni mindenkit aki a következő 4 évben keresztbe tehet neki, konkrétan a 2020-as választásokról hanfelvétel van arról, hogy a szavazatszámlálást akarta befolyásolni. Nem tudom mi kell még embereknek, hogy lássák ez nem a "normalitás" hanem egy másfajta kultusz.
Teljesen olyan mintha az Alkonyzónában lennék. Én látom azt, hogy a Biden adminisztrációnak voltak hülyeségei és szerintem Biden mint elnök alkalmatlan volt de ettől még nem lesz nekem Trump automatikusan alkalmasabb. Nem szerettem én se a túltolt woke-ot de még nem dobtam hátast ha láttam egy transznemű embert egy filmben. Kicsit úgy érzem mintha az embereknek semmi akaraterejük nem lenne a gondolkodásra és simán el lehet őket vezetni akármilyen irányba csak kellően sokszor kell ismételgetni valamit.
#22 igen, én itt hallottam arról először: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest