- A Honor profi iPhone másolásban
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A fő gond az, hogy nem szórakoztat, akadálynak látom, amit le kell tudni, nem tudok elmerülni benne. Valószínűleg már a koncepció sem fekszik nekem. A Turn () korlátlan idejű tervezése még OK, de a végrehajtás alatt az áll-az-idő-de-azért-nem-egészen állatira zavar. Aztán a Turn () recharge alatti majdnem teljes védtelenség kifejezetten irritál, főleg, hogy a legtöbb ellenfél gyorsabb nálam. Ha viszont a Turn () végébe mindig beletervezem a védekezést, akkor állati egysíkúvá válik a dolog. Ezért próbálkoztam már a végén a Tap () + akármi és Bounce () + Switch () + Jaunt () kombóval - aztán 10 limiter mellett is full health-tel zártam a legtöbb harcot (ami esetleg elveszett, azt visszahozta a Tap () ).
De mindegy, én nem hiszek abban, hogy egy játéknak minden szemponból tökéletesnek kell lennie, és a Transistor bőven ellátott élményekkel az összes többi aspektusában

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- A Honor profi iPhone másolásban
- D-Link DIR-860L
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
- iPhone 12 64GB gyári független új akku
- Dell Pro Max 16 MC16250 FHD+ IPS érintő Ultra 7 265H RTX Pro 500 Blackwell 32GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi A5 dobozos új független garanciális telefon leárazás!!! AkciÓÓ!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest