Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"Lehet, hogy nem ugyanazt értjük közönségsiker alatt - nálam ez 100.000+-os eladást jelent. De ha tudsz ilyeneket, akkor ne habozz megosztani, már megyek is a bótba
"Lehet, én is kezdek elbizonytalanodni miről is van szó.
Sztem 100 000-es eladást az igazán sikeres indie címek simán összeszednek. Most konkrét adataim nincsenek (igaz utána se néztem
), csak az innen-onnan olvasott hírek alapján alakult ki bennem ez a vélemény. Persze lehet rosszul emlékszem és ezáltal tévedek. De csak összehasonlításként, AAA-s játékoknál ugyebár az 1-2 milliós eladás sokszor nem is olyan hűdenagy siker."Jen - Jen Zee, a Supergiant festőművésze. Imádom a képeit, a Bastionben van jópár, a Transistorban sajnos kevés, de azok mind elsőrangúak."
Nem tudtam hogy így hívják az alkotót, no meg azt sem, hogy egy ember nevéhez fűződik mind. Aztán rákerestem Google-ben...és aztabüdöskurvamindenségit.
Instant rajongója lettem a munkásságának...igazán csinálhatna pár festményt Mayaról meg Handsome Jack-ről is..."A Cull () mellé azért kell a Load (), hogy nagyobb területet fedjen le. Persze 1-2 ellenfél (vagy főleg az Agency Test) esetén valóban inkább a Ping ()"
Hmm, el is felejtettem már hogy ebben is fejleszti a Cull-t. Hát, ezek szerint nekem nem jött be ez a kombó annyira. Amúgy ahogy látom jó pár kombinációt végigzongoráztál már, nem tudom miért várod, hogy valamelyiktől élvezetesebb lesz a harc, ha eddig nem volt eléggé az.

"amúgy csak én hallgattam percekig a játékban ahogy dudol Red?
"Valószínűtlen. Remek kis ötlet volt a készítők részéről, amit végül Ashley Barrett ellenállhatatlanná tett.
Amúgy a Bastion narratívája is ilyen mozaikszerű, és ilyen érdekes a sztori?
Új hozzászólás Aktív témák
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
), csak az innen-onnan olvasott hírek alapján alakult ki bennem ez a vélemény. Persze lehet rosszul emlékszem és ezáltal tévedek. De csak összehasonlításként, AAA-s játékoknál ugyebár az 1-2 milliós eladás sokszor nem is olyan hűdenagy siker.
Instant rajongója lettem a munkásságának...igazán csinálhatna pár festményt Mayaról meg Handsome Jack-ről is...