- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bumblebee-vel ott tartok, hogy be kell törni két ajtót, és meg kell akadályozni a két lánctalpas bizbaszt, hogy eljussonak valahova. Az első kis lánctalpas genyóval is annyit szenvedtem, mikor a másodiknál vége lett ennek a résznek, félbe is hagytam az Autobotokat.
A Decepticon-oknál meg épp Starscream-el egyengetem Bonecrusher útját. Egyengetném, de bug, mindjárt vissza is lépek, és elölről kezdem ezt a részt. Keresztülhaladtunk a bázison, minden pontnál kilőttem az ágyúkat, végül Bonecrusher megállt a bázison kívül, és nem mozdult többet. Néha előjött a lángszórós autobot vadász, azt nagy nehezen kilőttem (szerintem robotként nem sebezhető, csak vadászgép alakban), de Bonecrusher továbbra sem moccant. Viszont rázkódott, olyan, mintha nem tudna átváltozni. Lökdöstem, akkor gurult, majd felborítottam, ekkor átalakult robottá, majd vissza, és ismét a bázis felé vette az irányt. Ott beleakadt egy géproncsba a szélén, majd csak kikerülte, és visszament a bázisra. Én utána. Majd hirtelen eltűnt, és ismét ugyanonnan indult el, ahonnan az előbb. Majd mikor eljutott oda, ahonnan eltűnt, ismét kámforrá vált, és kezdte elölről a bohóckodást... ez biztos, hogy bug
.
Tulajdonképpen fogalmam sincs, miért játszom ezzel. Ha más játék lenne, olyan filmadaptáció, ami nem izgat különösebben, fel se telepítettem volna, vagy ha mégis, már rég kuka lenne. Hülye gyermekkorom...
Pedig mindig azt vártam hogy kedvenc Decepticonjaimmal majd egyszer jót agyatlankodok PC-n... ez most nem igazán jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- PlayStation VR2 / PSVR2 + PC adapter újszerű, makulátlan állapotban, garanciával!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.