- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lettin
újonc
Sziasztok! Most találtam rá a transferwise-ra. Volna vele kapcsolatban egy pár (lehet, hogy hülye) kérdésem. Hátha tudtok nekem segíteni.
Egy kisvállalkozásban dolgozom, elég sok olasz beszállító partnerünk van. Nagyon sok így az eurós utalásaink után a bankköltség, meg ráadásul nyilván magas árfolyamon tudunk forintos számláról átutalni/konvertálni eurót. Ezért figyeltünk fel erre a lehetőségre.
A következőkön gondolkoztam el: a forintos számláról átutalom a pénzt a transferwise számlára, ott átkonvertálom euróra, és onnan utalok a partnernek. A transferwise-os utalásra nem számítanak fel tranzakciós illetéket? A transferwise bankszámlát be kell jelentenem a NAV-nak, mint külföldi számlaszámot? Hivatalos bankszámlának számít, tehát egy esetleges ellenőrzés során a NAV erről elfogadja nekem, hogy kifizettem a partnert és nem fiktiv számlákat fogadok be? Tudok lehúzni online bankkivonatokat?
Köszi ha segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autóhifi
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest