- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Szajborg
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gondjaim vannak a routeremmel ( Tp-Link WR340GD ), szóval kicsit összefoglalnám a dolgokat, és hátha van még valakinek ötlete, mi lehet a gond.
A kábelen megy a net, de wifi-n nem megy laptoppal az istennek sem, és a hálózatra is csak nehezen csatlakozik.Ha csatlakozik, akkor sem látom a routert, se a másik gépet a hálózatból(persze ez a ritkább). Amikor nem csatlakozik, állandóan az IP cím megújításnál, vagy a hálózati cím lekérésénél akad meg, ha kap IP-t, valami 169.254.187.xx címet ad a 192.068.1.xx helyett!
Minden jol van beállítva, dhcp-vel van kiosztva a net, satöbbi, 500X reseteltem már, kivettem mindent, a jelszón kívül semmit nem állítottam át, de nyitott hálóra sem lép fel, és akkor sem, ha az asztali gép ki van kapcsolva.A csavar annyi, hogy telefonnal símán rá tudok csatlakozni az otthoni hálóra, és szakít a net, és a laptopot is tudom használni azonnal bármilyen nyilvános wifi hálózaton, pillanatok alatt csatlakozik.
Otthon, ha kábelt dugok a laptopba, azonnal megy a net, csak wifin nem, a Network Magic nem talál internet connection-t, és nem is tudja helyreállítani, wireless network interference van
Ha a WIFI-n kívűl minden hálózati kapcsolatot letiltok, akkor sem csatlakozik.Szóval légyszi ne habozzatok jelezni, ha van ötletek!
Köszi előre is!
Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest