Hirdetés

Aktív témák

• Szajborg

csendes tag

Sziasztok!

Még mindig gondjaim vannak a routeremmel ( Tp-Link WR340GD ), szóval kicsit összefoglalnám a dolgokat, és hátha van még valakinek ötlete, mi lehet a gond.

A kábelen megy a net, de wifi-n nem megy laptoppal az istennek sem, és a hálózatra is csak nehezen csatlakozik.Ha csatlakozik, akkor sem látom a routert, se a másik gépet a hálózatból(persze ez a ritkább). Amikor nem csatlakozik, állandóan az IP cím megújításnál, vagy a hálózati cím lekérésénél akad meg, ha kap IP-t, valami 169.254.187.xx címet ad a 192.068.1.xx helyett!
    Minden jol van beállítva, dhcp-vel van kiosztva a net, satöbbi, 500X reseteltem már, kivettem mindent, a jelszón kívül semmit nem állítottam át, de nyitott hálóra sem lép fel, és akkor sem, ha az asztali gép ki van kapcsolva.

A csavar annyi, hogy telefonnal símán rá tudok csatlakozni az otthoni hálóra, és szakít a net, és a laptopot is tudom használni azonnal bármilyen nyilvános wifi hálózaton, pillanatok alatt csatlakozik.

Otthon, ha kábelt dugok a laptopba, azonnal megy a net, csak wifin nem, a Network Magic nem talál internet connection-t, és nem is tudja helyreállítani, wireless network interference van
    Ha a WIFI-n kívűl minden hálózati kapcsolatot letiltok, akkor sem csatlakozik.

Szóval légyszi ne habozzatok jelezni, ha van ötletek!

Köszi előre is!

Aktív témák