- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Három napja vettem ilyen routert, kb. már 5 órát foglalkoztam vele, de nem tudtam működésre bírni.
Az eladó srác megmutatta, hogy nincs baja a routernak. Nálam valamiért mégsem akarja behozni a beállításokat, ha beírom a böngészőbe az IP-t. Annyit ír, hogy nincs kapcsolat.
Ha elindítom a telepítőjét, akkor is azt írja, hogy nincs kapcsolat, és nézzem meg a DHCP szerver beállításokat. Ezt nem tudom hol van.
Akkor hivatkozott még érvénytelen IP hibára is.
Invitel dinamikus IP-s vagyok.
Op.rendszer Windows 7.
Mit állítsak, hogy jó legyen?
Valaki segítsen legyen szíves. Már tiszta ideg vagyok miatta.
Googleban is kerestem már egy csomó segítséget, de hiába.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest