-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
válasz
siddis #47985 üzenetére
Na, ezt most nagyon szívesen kipróbálnám, ha otthon lennék, bár én most visszatettem a gyári firmware-t és egyelőre minden fasza, nem úgy a dd-wrt-vel... Az ugyanis nem adott max sávszélt (pedig csupán 30-as a netem) és igen gyakran dobált terhelés mellett... A gyári, mióta feltettem, nem dobott le (ezt lekopogom).
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Bevallom, nem igazán értek a hálózatokhoz és a routerekhez, és már egy jó ideje ilyen routerem van (V1), de van vele 2 probléma.
1. dd-wrt firmware van rajt (legújabb stabil), és mégis szakadozgat néha, amikor le van terhelve...
2. Egyszerűen nem tudom belőni, hogy n-es hálózatot csináljon. egyszer nyitottam egy virtual hálózatot és beállítottam, hogy N only, akkor azon a csatornán valahogy n-es jött, de elállítottam és azóta nem tudom reprodukálni, meg az úgy nem volt az igazi...
Valaki tud segíteni? Vagy mit olvassak el abból a hosszú linklistából, ha benne van a válasz a kérdésemre?
Elkezdtem azt az openwrt cikket, de nem szeretnék config fájlokat átírogatni, ha nem muszáj...Apró trükkök a nagyobb jelerősség eléréséhez? Azt láttam, hogy wireless/advanced alatt van egy ilyen, ahol 200-ig lehet dBm értéket változtatni, és azt láttam, 70 főlé nem érdemes menni, mert nagyon melegedik...
Nekem ilyen szinten kéne instrukció, hogy hogyan lőjem be pöpecre a dolgot!Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest