- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz Claude Leon #1778 üzenetére
Nem a boltban adtak tanácsot, én a gyártó supportjával leveleztem. Azt írták, hogy ha új router mellett döntök, akkor ugyanezen típus v8-as verziója már mentes ettől a hibától. Az más kérdés, hogy ha veszek is újat akkor valami modernebb típust választok.
Soha egyetlen hardveremhez nem használtam a mellé adott telepítőlemezt, mivel általában ezeréves szoftverek vannak rajtuk, inkább töltöttem le frisset a netről.
Az itteni legelső hozzászólásommal csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy előfordulhat egy biztonsági hiba a routerekben, ki-ki ha akarja le is tudja ellenőrizni magának, hogy érintett-e.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz trance89 #1774 üzenetére
Emlékeim szerint több, mint 3 éve volt, hogy egyedi firmware-ket kerestem hozzá, akkor még voltak bajok vele.
Köszönöm a linkeket, a napokban lehet kipróbálom ezt a gargoyle-t. Ha esetleg nem válik be van lehetőség arra, hogy visszategyem a gyári firmware-t?szerk: Na, itt a topik ellentmondó infókkal a V3-as típusról: [link] Nem túl biztató.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Claude Leon #1772 üzenetére
Ez egy V3-as típus, elég régi, már az 5 év garancia is leketyegett róla. Pár éve olvasgattam, hogyan lehetne rá módosított firmware-t rakni, de aki megpróbálta az levélnehezéket csinált belőle. Nem is foglalkoztam vele tovább.
A zárójeles megjegyzésed nem tudom hova tenni
-
Thrawn
félisten
Biztonsági rés lehet egyes TP-Link routerekben: [link]
Van itthon egy TL-WR841ND ami sajnos a legfrissebb firmware-rel is érintett. Leveleztem egy kört a TP-Link supporttal, azt javasolták vegyek új routertDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Politika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- GTA V
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest