- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
válasz
SztiviVander #1415 üzenetére
Az egész onnan indult, hogy gyorsabb netem lett, így kellett egy gigabites router. És gondoltam ha már muszáj, akkor legalább jól válasszak.
Annak az ASUS-nak azért annyira nem jó a lefedettsége..
Az a baj, hogy a net az emeleten jön be nálam. De a földszinten is használnám. Na most én azt akartam hogy a TP fenn, az ASUS viszont a földszinten legyen, és így a Chromecast a tv-ben már közelebb legyen hozzá...de nem tudom kábellel összekötni.. WiFi-vel is össze lehet ha jól tudom, de akkor feleződik a sebesség. Jól tudom? Működhet ez egyáltalán? -
ChuckyCheese
tag
Hát jó. Megpróbáltam.
Igazából 5ghz nem életbevágóan fontos, mert nincs sok wifi körülöttem. AC-s cuccom meg csak 1 van elvileg, az a telefonom. A laptopom nem hiszem, mert már több éves.. Elitebook 8570p. Szóval nem tudom az-e.
Így lehet hogy a 1043ND V4 lesz a befutó. Legfeljebb kiegészítem a mostanival. Most egy ASUS RT-AC51U van.
Lehetséges, hogy mintegy kibővítésként használjam ehhez, vagyis AP módban legyen a TP, mivel a gépem kábelen azon lesz, és akkor meglesz a teljes net sebesség, és az Asus legyen a kiterjesztés? -
ChuckyCheese
tag
válasz
SztiviVander #1407 üzenetére
Hali! Rosszul fejeztem ki magam! Mindkét típus TP LINK. De a fejemben megkevertem. Azt hittem valamiért, hogy ez nem az. Annyit mindent olvasta már mostanában, hogy nem tudtam hol tartok. Bocsesz.
De a kérdés többi része az még áll. De persze ha nem mond senki semmit azt is megértem.woodworm: Köszi hogy elmagyaráztad. Nem voltam a toppon mikor írtam.
Egyébként azért merem összehasonlítani a kettőt, mert lényegében a teljesítményük, stabilitásuk, ilyesmi érdekelt.
Pl az 5ghz és az AC kivételével van-e tapasztalata valakinek mindkettőről. Ez lett volna a lényeg. -
ChuckyCheese
tag
Hali!
Látom hogy a V1-et már nem igazán kapni, ezért a V2-ről lenne kérdésem. Van itt valaki, aki megtudja mondani, mennyi különbség van ez és a TP LINK 1043ND V4 között? E kettő között vacillálok jelenleg. Eredetileg a V1 érdekelt...de azt már sehol nem látom.
Azt tudom hogy a TPLINK nem tudja az AC-t és az 5G-t. De ezt leszámítva melyik a jobb, erősebb? Olyan kellene, aminek jó a lefedettsége és a sávszéle. Jó tudom, mindenki ezt nézi legelőször. De lassan muszáj lesz választanom!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest