- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Headless #1469 üzenetére
Leírom, hátha segít valakinek. Oda jutottam, hogy a 16-18 mbps körüli filmeket lehet továbbítani nagy biztonsággal. Az ennél nagyobb átlagos rátájú filmek be tudnak szaladni olyan magas rátába, hogy megfekteti a tv-t. 5g ide, 5g oda.
Az utóbbi időben olyan filmeket néztem, amelyek időnként nagyobb értéket vettek fel. Ilyenkor leakadt a tv.
Samsung ennyit tudott 2015-ben. KU6000.Annyi a csapda, hogy UHD de fix. 50 mbps-ot 5-10 percig viszi. A saját dolgaim ennél nem hosszabbak, így azt hittem egy mozival is megbirkózik.
-
hibavissza
veterán
Most ledobtam a láncot. 4K-t, 75 mbps játszotta gyönyörűen a film feléig, sztán megakad. Tuti a tv-vel van valami. Gyakorlatilag lefagyott. Elég frusztráló állandóan lekonvertálni.
Erről (a router serveresítése) tudnál valami nekem szóló (értelmi fogyatékos idióták által is érthető) leírást linkelni? Lehet angol/német is. -
hibavissza
veterán
válasz
DeadmaN89 #1459 üzenetére
Szia! Ugyan ebben a cipőben járok. Szerintem ez nem router gond. A tv-m (Samsung ku6000) is frissített, a Win10 is frissített. Plex nem tudom.
Kezd tele lenni a tököm ezzel a stremeléssel. Lassan ott tartok, hogy végughúzok egy nyüves HDMI kábelt a tv-ig vagy összerakok valami passzív letöltő, HTPC-t.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest