Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueye

veterán

válasz Tom1939 #27033 üzenetére

Most ilyen van nekem. Semmi különbséget nem veszek észre, kivéve azt hogy a Lexus néha automatikusan lekapcsolja, a RAV4 mindig akkor ment amikor én kapcsoltam (ritkán kapcsoltam ki). Gondolom tisztább a bejövő levegő de ezt nem érzem.
    Mondjuk tényleg "láthatatlan":
    "
    Levegőminőség védelem nanoe-X™ technológiával
    Az új Corolla légkondicionáló rendszere a nanoe-X™ légtisztító technológia bevezetésével még többet tesz azért, hogy mindenki jól érezze magát az utastérben. A Panasonic által kifejlesztett, és Európában először a Toyota modelljében bemutatkozó rendszer nanoméretű, porlasztott vízrészecskék billióit juttatja a szellőzőrendszer légáramlásába. Független laboratóriumi vizsgálatok bizonyították, hogy ezek a hidroxil gyökök zárt térben történő alkalmazás esetén széles körű jótékony hatást fejtenek ki. Az olyan járművek utasterében, mint az új Corolla, ezek a következők lehetnek:
    • A levegőben szálló baktériumok és vírusok aktivitásának gátlása
    • Segít megelőzni a penész terjedését
    • Gátolja a pollen és más allergéneket, például a háziállatokhoz kapcsolódó allergéneket
    • A részecskékben található veszélyes anyagok lebontása (PM2.5)
    • A gyakran előforduló, kellemetlen szagok megszüntetése
    A nanoe-X™ használatával az utastér légkörében is jó páratartalom érhető el, ami pozitív hatással van az utasok bőrére és hajára. Ezek az előnyök minden alkalommal élvezhetők a légkondicionáló rendszer használatakor, de különösen értékesek városi vezetés közben, ahol a legmagasabb a légszennyezettség, vagy ha az autót rendszeresen használják különböző vezetők és utasok.
    "

Új hozzászólás Aktív témák