- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
koxkids #17560 üzenetére
Nézegettem Arteont, Giuliát, mostani 320i, 330i BMW- ket, de teljesen a GTI/Clubsport - ra vagyok rákattanva.
Lassan elkezdek utána járni, mennyi a várakozási idő az újakra, ès az áraknak is utánna kell majd itt- ott járnom.
A használtaktól sem zárkózom el, ha kevès a mèter.
Van a közelemben egy kevés kilométeres Clubsport csoda, de várok mèg, hogy kevès/ ne legyen hitel.
Kapkodnom nem kell, nagyon rendben van az autóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest