Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Egyik sem, legalabbis ha izometrikus alatt Simcity jellegűt értesz. Ismered a Cyberdogs nevű játékot? Olyasmi, csak ilyen grafikával:
A textúrák egyelőre nem sajátok, hanem lekicsinyített Quake1 képek
A jobb oldali egy gammakorrektált példány, de fullscreenbe nem lesz olyan sötét game... -
QuarK
senior tag
Végül arra jutottam, hogy ez egy retro játék, akkor retro nyelvvel írom
Simán elfogadja, hogy magam nyúlkálok a videomemóriába, és messze lealázza sebességben az összes protected módos DOS compilert, meg a Windowsos dolgokat is. Azok produkáltak nekem olyan 40 frame-t másodpercenként, ez meg 140FPS-sel repül
Azaz majd lesz bőven ideje a hangot számolni, meg a szerver dolgokat (fizika, stb.) kezelni. Sőt, fut XP-n, NT-n, 9x-en, DOS alatt, 286-oson is
, nem kell neki RTM.EXE vagy CWSDPMI vagy akármi.
Amúgy ha játszható állapotban lesz lehet, hogy majd itt a PH-n is gyűjtök majd tesztereket
És egyébként is, majd tanítani fogják nekem a DirectX-es programozást, addig meg magam nem vetem bele mélységeibe.
Minden esetre köszi, hogy érdeklődtél, ez is egy miracleNe is csodálkozzak, hisz ez hardverfórum
Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest