- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
alfa147 #6409 üzenetére
Köszönöm szépen. Már szedem is lefele (remélem jót)
Apropó a driver gondomra nem tudnátok megoldást?ez a pontos szitu:
Vettem egy toshiba satellit x200-208 as lapost...
A problámám a benne található nvidia 8700m gt vel lenne...
Mint tudjátok nagyon jó kari ez laptop szinten, de csak megfelelő driverrel...
A problémám pont ez lenne... nem találok hozzá megfelelő drivert...
Az nvidia honlapor "m" es nvidia driverek folyamatos kékhalálállal reagálnak miután újraindítom telepités után a gépet... A toshiba driverrel nincs úgy baj, de azzal is csak a réginél... 179.xx nél megy rendesen, de az jelentős teljesítményvesztés az új driverekhez képest...
találtam még egy toshiba 186.42 drivert talán amivel megy, de itt meg szemetel a kép... fekete pötyök jelennek meg... ha kikapcsolom az aerot és minden csili vilit nincs hiba... (pontosabban nem olyan szembetűnő... mivel firefoxnál látszanak a pötyök bizonyos oldalaknál.. pl hardverapro) Ellenben játéknál vagy 3dmark nál semmi szemetelés nincs...tudtok vmi friss drivert adni nekem amivel menne rendesen vagy vmi megoldást, hogy mit csináljak.
Köszönöm a segítséget előre is
-
gfefe
őstag
driver kálváriám úgyahogy megoldódott....
2 dologban azomban kellene a segítségetek.
Notimban nvidia 8700m gt található... a toshiba oldalán levő (ajánlott) driverrel ha megy az aero a win7 nél a kép esik szétfele... ha lekapcsolom annyra nem vészes, de észrevehető, hogy nem smakkol neki a driver. 179.xx driverrel ilyen probléma nincs, de azzal meg jelentős teljesítménycsökkenés van... ezzel az 186.42 vel meg mint írtam nem az igazi...tudok vmi friss ám de stabil drivert mondani? Lehetőleg olyat amit a toshiba buherált és le lehet szedni vhonnan mert az nvidia oldalán levők 180 tól kezdve ezt csinálják... Mi több kékhalál már restart után... ez amit a toshiba oldaláról szedtem legalább megy....
a másik kérdésem pedig az lenne, hogy amikor megkaptam a gépet előtelepített szoftverrel volt vmi szoftver rajta ami azt csinálta, hogy ha megnyomtam az fn gombot előjön egy gyorsmenü ahol el lehetett érni mindent... ennek mi a neve? vagy tudtok róla egy linket adni?
köszönöm előre is és várom gyors válaszotokat.
-
gfefe
őstag
üdv mindenkinek.
vettem egy TOSHIBA X200-208 notit. Nagyon príma trökéletesen meg vagyok vele elégedve, de sajna driver cd-t nem kaptam hozzá... nincs vkinek ilyen notija és nem tudna vki lekoppintani nekem egy gyári cd-t,,, (természetesen honorálom ha kell)
sajna az a baj, hogy újra raktam az előre telepített rendszert.. neten kerestem drivert, de sok funkciót nem tudok előrni azótta... pl amikor az "FN" gombot nyomom elő jöjjön egy gyorsmenü.... meg hasonló... a hang sem az igazi... nem beszélve a tapipadról... azótta nem tudom kéken villódzóvá tanni
magyarul nem jól mennek a dolgok.... segítsetek plees... ha nem gyári cd vel akkor vmi értelmes driverrel és segítséggel... -8de a gyári lemez lenne a legjobb)
kmöszönet előre is.
gfefe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest