- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márky
tag
az akksit aida64-el néztem meg.
én tudtam aktiválni a gépemet a toshibánál simán, mondjuk utána nem csekkoltam le... de az aktivációs emailt eltettem, ha szükség lenne rá. (biztosan sikerült aktiválnom, mert ma a szervízből visszaigazolták, hogy 2015 januráig van garim.Akksi csere történet: ma választ kaptam a Toshibától, hogy hívjam fel a Aviatronic-ot, ők fognak majd eljárni az ügyemben. Felhívtam őket, elmondtam mi a bajom, bekérték a sorozatszámot, és azt mondták, hogy megrendelik az új akksit, ha megjön (elvileg 1-2nap), akkor csörögnek és mehetek érte. Eddig hatalmasóriásinagypirospont a Toshiba szervíznek!
-
Márky
tag
Szia,
nekem l750 1N3 van (ha jól néztem, akkor csak az a különbség, hogy nekem nem volt rátelepítve W7, meg az enyém szürke, nem fekete).
Melegedni melegszik, de ezért van benne ventilátor.
Hangja van, de nem zavaró. (persze amikor maxon pörög, akkor elég hangos, de nekem nem sokszor kapcsolt be maxra) A procin nem nagyon fog ki semmisem, kijelző szép, nem recseg, nem ropog, össze van szerelve rendesen. Játszani nem nagyon játszom vele, de próbaképp feltettem a Dirt2 és Dirt3-at azokat szépen vitte.
Az akksin kívül meg vagyok vele elégedve. (hozzáteszem, hogy januárban vettem és újonnan már 18%-ban volt elhasználódva az akksim, jelenleg 25%-os az elhasználódottság, már írtam a Toshibának, hogy ugye ez szerintük sem normális elhasználódás, most várom a válaszukat, kíváncsi vagyok.)
Ha további kérdésed lenne, írj bátran.
Üdv,
M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest