Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
Nem, nem.
A "távgyógyászat" mindig nehéz ügy!
Nem témába vágó ügy.
Mivel úgy tűnik Te is Renault-os vagy, egy hasonló élmény.
Tegnap este a Mégane-omat leállítottam, majd újra akartam indítani. Minden kijelző ég, az összes relé kerreg, a műszerek megbolondulnak, a központi zár hol zár, hol nem, a rádió, az óra, a fedélzeti computer lenullázva és természetesen a motor nem indul.
Mérgelődés, mit csináljak este 7 felé? Na, majd reggel! Reggel csodák csodájára a 4-5-ik alkalomra indul a motor, DE nincs alapjárat. Nem kívánom senkinek azt az 600 métert sem, amíg eljutottam a legközelebbi (nem Renault) szervízig. Diagnosztikai cucc rádug, fejvakarás, az ő műszerük nem elég, tessék szakszervizbe menni (kb. 6 km + rengeteg lámpa).
Mivel a forgalom felénk nagy és így vezetni életveszélyes, azt gondoltam elég 9 után indulni. Várok egy órát és csodák csodájára minden tökéletes - alapjárat normális, műszerek jól működnek, stb. Csak a rádiót és a fedélzeti computer beállításai (pl. fogyasztás) nem álltak teljesen helyre, de ezt már manuálisan is helyrehoztam.
Azért a Renault-szervizig csak elmentem, megint fejcsóválás, minden rendben, mit akar még. Azért a biztonság kedvéért holnap reggel egy motordiagnosztika még lesz.Most nem tudok, hogy örüljek vagy mérgelődjek. A rendszer leállt, de kb. 12 óra alatt "meggyógyította" magát. Tegyem hozzá, hogy eddig 3 Renault-om volt és úton sohasem hagytak cserben, minden hiba hazaérkezéskor, garázsban vagy otthoni elinduláskor jött elő. Pedig sokan szidják őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Janou