Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
Helló!
Bocs, hogy ilyen sokára írok, de hosszasan próbálgattam a beállításokat. Sajnos nem sikerült elérnem, hogy ne durvuljon be néha-néha a hűtő. Szerintem ma kipróbálom a #890 hsz körüli dolgokat még egyszer.
Másik amit kérdezni akartam, hogy nálatok futnak a játékok? Nálam a NFS carbon 640*480-ban teljesen jól elmegy. Igaz ez a most wantedra is, de a Heroes V valami miatt nem megy.Pontosabban amikor betölt OK (kb 20 fps akár 1280*800-ban is), de ahogy gyalogolok a pályán egyre lassabb lesz, aztán 1 fps alá esik fél percen belül (640*480-nál is). De a NFS-ek akkor mért mennek órákon át? Próbáltam növelni a videó ramot, de 256MB-tal sem lett jobb.
-
ABE
őstag
Uzmany
Ha Celeron M procis géped van, akkor a #890, #895, #897, #898 hozzászólásokat ajánlom figyelmedbe, ez L30-asnál működik. Valószínűleg más típusnál is beválhat a dolog, ugyanis a Power Saver-rel trükközik. Ezzel állandó fordulatszámra lehet kényszeríteni a hűtőt, és általában 40-50 fok között tarja a procit. Nemzetközi Toshiba fórumon sem tudtak más megoldást. Ha Pentium M ketyeg a gépedben, akkor meg nem szabadna, hogy ilyen gondod legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou