Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven21
tag
válasz
Satellite
üzenetére
Mikor jonnek az uj modellek? Gondolom ott meg joval magasabbra lesznek huzva az árak, mert Vista így és úgy...
azert szerintem annyira nem volt szar modell, sot, nemigazan lattam jobbat nala ebben az arketogriaban. felhívtam a technotradet, erre azt mondja a fazon, hogy ott van s helyettesíto modell a A100-906-os modell. Ez csak neki nem tűnt fel, hogy kisebb teljesítmenyű a procija annak??? Szerintem amugy azert megy ki a modell, mert tul jol sikerult, túl alacsony áron... Ez nem állhat a háttérben?! Pont nekem nem sikerült hozzájutnom a nagykerben? Se a ramiris se a tecnotrade nem tartja már én nem is fogja rendelni.... 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
azert szerintem annyira nem volt szar modell, sot, nemigazan lattam jobbat nala ebben az arketogriaban. felhívtam a technotradet, erre azt mondja a fazon, hogy ott van s helyettesíto modell a A100-906-os modell. Ez csak neki nem tűnt fel, hogy kisebb teljesítmenyű a procija annak??? Szerintem amugy azert megy ki a modell, mert tul jol sikerult, túl alacsony áron... Ez nem állhat a háttérben?! Pont nekem nem sikerült hozzájutnom a nagykerben? Se a ramiris se a tecnotrade nem tartja már én nem is fogja rendelni.... 
Janou