Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Miért nem lehet játékállást menteni a Tomb Raider 3-ban?? -
Viktor77
titán
válasz
schenker88 #25 üzenetére
Kell egy kis angoltudás, de ez talán segít: Bővebben: link
-
Viktor77
titán
Áttettem a Játékokhoz.
-
schenker88
senior tag
gyerekek!
a tomb raider 6 ban a legvegen boazt (spider boss) hogyan kell megölni? mit kell vele mar csinalni?
vki help plz, ps2 valtozat -
deadguy
aktív tag
Hali! A Tomb Raider: The Last Relevation PC-s verziójánál van valami megoldás arra, hogy a setupban beállítot 800x600, esetleg 1024x768-as felbontásban ne kapjak hibaüzit? Mert ugye 640x480-ban megy, de hát az olyan csúnyácska...thx.
-
Hujikolp
őstag
Elakadtam a 2 ben . tud valaki védigjátszást vagy valamit? ha kell akoor elküldöm a mrntést is.
-
TheVeryGuest
senior tag
Na, ha már Tomb Raider. Hétvégén kipróbáltam a Prince Of Persia 3-at és kedvet kaptam egy kis TR-ezéshez is. Persze az első részhez, az volt a kedvencem. Sajnos a cucc DOS-os ezért megpróbáltam DOSBox-szal futtatni. Ment is, de nagyon szaggatott még low detail-ben is. Most utánanéztem és van hozzá cucc, amivel lehet windows-ból futtatni, ráadásul HW-es renderrel. Plusz le lehet tölteni hozzá 4x nagyobb felbontású textúrapackot is. Szóval TR1 REBIRTH van emberek. Vonuljunk dalolva az utcára.
Itt vannak a linkek:
Bővebben: link
Világ TR fanjai egyesüljetek! -
-
tomi_mod
aktív tag
Hát nem egy játékot gyűrtem végig, de ez... ...biztos, hogy én vagyok béna...
Ha a házzal szemben állok akkor jobb oldalán kettő, bal oldalán egy hordó van. A bal oldalit, egyértelműen csak egy irányba tudnám húzni, mivel elég szűk a hely (nem megy)... ...a másikat is ilyen irányba próbálom, de nem jó, meg kicsit ferdén is a víztoronynak háttal, de semmi. Az egerem jó mert máshol ahol tudnám hasznáni a gombot műxik, u.így a bill.zet! -
worthless
tag
sztem a kapaszkodas gomb az
-
tomi_mod
aktív tag
Ááá, reménytelen.
Én is mundenhol use-t olvasok, de sehol nincs a játékban use gomb... ...gondolom ha nincs akkor egyértelmű, hogy az akció gombra kell gondolni..., már a ház mindkét oldalán levő hordót megpróbáltam de semmi, nem is jön fel semmi jel (kéz ikon), hogy esetleg használni lehet-e.
Na mind1, úgyis dolgozok, majd még töröm rajta magam...
Az oldalt már megtaláltam, de köszönöm, ha lesz időm átfutom a fórumát... -
tomi_mod
aktív tag
Ááá, reménytelen.
Én is mundenhol use-t olvasok, de sehol nincs a játékban use gomb... ...gondolom ha nincs akkor egyértelmű, hogy az akció gombra kell gondolni..., már a ház mindkét oldalán levő hordót megpróbáltam de semmi, nem is jön fel semmi jel (kéz ikon), hogy esetleg használni lehet-e.
tomi_mod
aktív tag
Ááá, reménytelen.
Dr.Bazze
csendes tag
Ez az oldal kell neked
Mindenkinek tudom ajánalni aki TR rajongó, bár azok már ismerik -
tomi_mod
aktív tag
Sziasztok!
Meglett az angel of darkness c. része, egy sapphire kártya mellé adták.
Már letöltöttem a végigjátszást, hozzá, de se abban se a játék tokján nem részletezik, hogy hogyan kell valamit elhúzni pl.: hordót, vagy kinyitni egy szekrényt amin lakat van, persze kulcs nincs hozzá (még a pálya legeleje). Kipróbáltam az összes billentyűt amit ráírtak, próbáltam kombinálni is, de semmi.
Ha valaki játszott rajta segítsen!Előre is Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest